HORSKÝ HOTEL TETŘEVÍ BOUDY - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel leží na samotě v klidné oblasti Krkonošského národního parku 4 km od Pece pod Sněžkou. Hotel nabízí luxusní wellness (bazén, vířivku, sauny). Dále můžete využít fitness, stolní tenis, kulečník, šipky, stolní fotbálek a místnosti pro meditaci a jógu. V zimě se nelze dostat autem až k hotelu. Zařizujeme transport rolbou, či sněžným skútrem za poplatek.

HORSKÝ HOTEL TETŘEVÍ BOUDY ubytování v hotelu

Součástí všech pokojů je vlastní koupelna se sprchou, fénem a mýdlenkami. Dále jsou pokoje vybaveny WiFi, miniledničkou, trezorem, čajovým koutkem a TV. V rodinných apartmánech je kuchyňka s el. vařičem. Kuchyňky nejsou k dispozici pro vaření, ale pouze pro ohřívání, např. miminkovské stravy nebo speciální diety.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8:00 do 21:00.

Gastronomie

V hotelové restauraci se z místních surovin připravují pokrmy tradiční české kuchyně. Těšit se můžete i na mnoho produktů a surovin domácí výroby.

Snídaně formou švédského stolu jsou vždy zahrnuty v ceně ubytování. Večeře nabízíme formou bufet. Přes den si můžete vybrat z denní nabídky i á la carte.

Okolí hotelu a Černý Důl

K hotelu patří i vlastní lyžařský vlek (POMA) s upravenou sjezdovkou o délce 300 metrů. Provoz vleku závisí na obsazenosti hotelu a sněhových i povětrnostních podmínkách.

Pro náročnější lyžaře lze doporučit lyžování a snowboarding v Peci pod Sněžkou, horní stanice vleku na sjezdovku Zahrádky je vzdálena 1,5 km po rovině. Hotel zajišťuje dopravu v určené časy ke sjezdovce Zahrádky a zpět zdarma.

Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti běžkařské cesty “Krkonošský běžecký ráj“. Po mechanicky upravovaných trasách se lze vydat na nejznámější místa Krkonoš.

V okolí hotelu naleznete minimálně 120 km značených cyklistických tras, vedených převážně po asfaltových cestách o různých stupních obtížnosti. Pěší turisté mohou využít značené turistické trasy.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL TETŘEVÍ BOUDY - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah