MADONNA APARTMENTS - Karlovy Vary

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Madonna Apartments jsou moderní apartmány situovány přímo v historickém centru Karlových Varů v blízkosti hlavních pramenů, lázní a důležitých památek. Apartmány byly kompletně rekonstruovány v roce 2015 a nabízí skoro hotelové pohodlíse všemy výhodami apartmánů.

Nabízíme moderní výtah ke všem apartmánům, prostorné místnosti a plně vybavené kuchyně v každém apartmánu pro kohokoliv, kdo si chce uvařit své vlastní jídlo. Všechny pokoje jsou nové, udržované a standardem je perfektní čistota. Pokud sháníte pohodlí v centru města, krásný výhled a prověřené ubytování, pak je naše ubytovací zařízení přímo pro Vás! Úklid v našich apartmánech probíhá jednou za 7 dní včetně výměny prádla a ručníků. Pokud by jste vyžadovali vííce úklidů v rámci vašeho pobytu, je naše uklídová služba zpoplatněna.

MADONNA APARTMENTS ubytování v aparthotelu

​Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a rychlovarná konvice. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně.

Rezervovat ubytování v MADONNA APARTMENTS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah