HOME MARIENBAD - CHOPIN - Mariánské Lázně

Více o apartmánu

Popis ubytování

V čem bude váš pobyt jedinečný: Celý soukromý byt v klidném domě. Nově zrekonstruováno. Prostorný a slunný byt ve druhém patře novostavby se nachází cca. 150 m od Hlavní třídy v jižní části města s dobrou dostupností služeb. V bezprostřední blízkosti bytu se rozkládají lázeňské parky. Kousek od bytu najdete také trolejbusovou zastávku s přímým spojením do centrální lázeňské zóny s kolonádou a zpívající fontánou.

HOME MARIENBAD - CHOPIN ubytování v apartmánu

Plně vybavená kuchyň i koupelna. Výborná Nespresso káva. Nadstandardní dostupnost služeb a obchodů. V blízkosti parků. Rychlá wi-fi (100 Mbit/s). Smart TV. Vše potřebné pro DIGITÁLNÍ NOMÁDY. Ložnice je vybavena novým nábytkem a variabilními postelemi, které poslouží jako plnohodnotné VELKÉ DVOJLŮŽKO i dvě SAMOSTATNÁ JEDNOLŮŽKA. Byt je ideální pro pár, rodinu s dětmi, ale i kamarády nebo kolegy. Kromě pohodlných postelí se v ložnici nachází PRACOVNÍ STŮL s FULL HD MONITOREM pro pohodlnou PRÁCI NA DÁLKU.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Kousek od bytu najdete také trolejbusovou zastávku s přímým spojením do centrální lázeňské zóny s kolonádou a zpívající fontánou. Parkování je možné zdarma přímo před domem.

Rezervovat ubytování v HOME MARIENBAD - CHOPIN - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah