PENSION RELAX U KOMÍNA - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme pohodlné ubytování pro Váš příjemně strávený pobyt v malebném lázeňském městě, ve Františkových Lázních.

Nabízíme pohodlné ubytování pro Váš příjemně strávený pobyt v malebném lázeňském městě v jednom ze 5 samostatných dvoulůžkových pokojů. Součástí všech pokojů je nové a čisté sociální zařízení s WC a sprchovým koutem nebo vanou. Pro naše hosty nabízíme parkování na vlastním prostorném parkovišti v uzavřeném areálu pensionu. Nabízíme možnost uzamčení cenností do hotelových trezorů. Pension RELAX U Komína se nachází v prostorném objektu na okraji Františkových Lázní, v blízkosti silnice z Chebu do Aše. Pro naše hosty zde máme připravenou širokou nabídku občerstvení v našem baru v prostorách recepce, včetně možnosti konzumace specialit naší studené kuchyně. Diskrétní parkoviště je k dispozici uvnitř areálu.

PENSION RELAX U KOMÍNA ubytování v pensionu

Své soukromí najdete v jednom z 5 samostatných pokojů. Pro romantické pobyty máme 2 pokoje vybavené rohovou vanou. Součástí všech pokojů je nové a čisté sociální zařízení s WC a sprchovým koutem nebo vanou.

Recepce

7.30 - 22.00

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

Nechte ve Františkových Lázních zastavit čas a procházejte se po kolonádách a malebných parcích. Jsou oázou zeleně a současně se zde koná mnoho kulturních akcí. Tvoří jeden z pilířů Západočeského lázeňského trojúhelníku.

Rezervovat ubytování v PENSION RELAX U KOMÍNA - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah