CHALUPA POD VYSOKÝM KAMENEM - Kraslice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chata na samotě v obci Kostelní, velmi dobře přístupná přímo u cesty s parkováním přímo u objektu (až tři vozidla). Jedná se o bývalý rodinný dům, plně vybavený. Obec Kostelní je velmi málo obydlená, slouží spíše jako rekreační oblast, v okolí chalupy jsou louky, pastviny a lesy. Blízkost hranic s Německem nabízí možnost turistiky na obou stranách hranice.

Chata pod Vysokým kamenem poskytuje ubytování pro 2 až 6 osob ve 2 ložnicích. Objekt je plnohodnotně vybaven pro běžný rodinný provoz. Při vstupu do chaty je v zádveří možnost ponechat oblečení stejně tak v další hale před stupem do pokojů. V obývacím pokoji je rozkládací gauč a televize se základním balíčkem satelitních programů, 1. i 2. patro mají pro dobrý signál zajištěnou vlastní WiFi. V kuchyni je kuchyňská linka a jídelní kout. Samozřejmostí je lednice, elektrická trouba, varná deska, rychlovarná konvice, mikrovlnka, toustovač. Kuchyň je vybavena veškerým kuchyňským náčiním a nádobím. Pro úklid je zde sušák, pračka, vysavač, žehlička. Pro děti je zde ponechána řada hraček, míče, věci na bobování.

CHALUPA POD VYSOKÝM KAMENEM ubytování v chalupě

Ložnice a pokoje: V přízemí domu se nachází vstupní terasa, hala se schodištěm, kuchyň, obývací pokoj a větší koupelna. V druhém patře domu se nachází druhá koupelna, jedna ložnice se 2 lůžky a druhá ložnice celkem se 2+2 lůžky (2 lůžka jsou v malé místnosti pod střechou oddělená dveřmi). Součástí chaty je také přístavba pro uložení nářadí atd. se vstupem na venkovní krytou terasu a zahradu. Okolo domu je volně otevřená zahrada, z části na rovných terasách, z části ve svahu. Zahrada je v horní části udržovaná a sekaná, v dolní části zahrady je pro děti pískoviště a houpačky, možnost posezení a přírodního ohniště. Sociální zařízení: V objektu jsou celkem dvě koupelny, v každém patře jedna. V každé koupelně je umístěna vana, umyvadlo, WC. V dolní koupelně je možné použít pračku. Vytápění: Celý objekt je vytápěn elektrickým topením, teplá voda zajištěna bojlerem ve sklepním prostoru. Objekt je možné i přitápět krbovou vložkou v obývacím pokoji se systémem vzduchového rozvodu do horních pater. Dřevo je uskladněno venku vedle chaty.

Okolí chalupy a Kraslice

Vysoký Kámen nedaleko Kostelní. Turistické stezky - Loupežnická, Po zámeckém vrchu, Tisovec (Natura 2000), Hornická činnost na Kraslicku (možno s průvodkyní jako exkurze). Pivovar Krušnohor. Možnosti lyžování a běžeckých tras na Bublavě, Stříbrné, v Kraslicích. Ferraty v Kraslicích a Skalním městě za Stříbrnou. Bobová dráha v DE. Sjezdové tratě pro kola (Kraslice Saporo, 4X Bike park Zelená hora, Sch`oneck DE). Přebuz a přírodní park, Rolava. Rozhledny Cibulka v Oloví, Aschberg nad Bublavou. Aquapark ve Františkových Lázních, Schönecku DE.

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD VYSOKÝM KAMENEM - Kraslice

Nejbližší ubytování v Kraslicích a okolí

Ubytování Kraslice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah