HOTEL STAR - Karlovy Vary

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v nejprestižnější části letoviska se světovou proslulostí. Hosté z různých zemí sem přijíždějí na léčbu. Co je přitahuje? Myslíme si, že samozřejmě stejně vysokou úroveň zdravotní péče a & . 34; životodárná& . 34; minerální voda, ale kromě toho - nádhera architekturu, krásné parky, čistý, čerstvý a zdravý vzduch. Léčivé minerální prameny jsou hlavním bohatstvím Karlových Varů. Hotel Star se nachází 400 metrů od Mlýnské kolonády, cca 600 m od Tržní kolonády v, 300 metrů od Zahradní kolonády, v 850 m od Гейзерной kolonády a v 140м od velmi krásného a příjemného parku - Дворжаковы zahrady. Hotel je vzdálený 70 metrů od městského termálního venkovního bazénu s ohřevem vody. Hotel Star kombinuje pohodlí a ideální polohu pro Vaši nezapomenutelnou dovolenou.

HOTEL STAR ubytování v hotelu

Nabízíme Vám ubytování v 18 pokojích (pohodlí a standardy). Pokoje-klimatizace, TV, Lednice, Telefon. Každý pokoj má možnost připojit se k WiFi. Některý z pokojů se může snadno změnit na jednolůžkové nebo propojené pokoje.

Gastronomie

Vydatná snídaně dává energii na celý den, oživuje a prostě potěší. Snídaně formou bufetu se podává od 8.00 do 10.00. Pestrá nabídka-teplé a studené pokrmy, zelenina, ovoce, džusy a voňavá káva. V přízemí hotelu se nachází lobby bar od 08:00 do 22:00. kde můžete cítit skutečné potěšení z dovolené. Za příplatek nabízí – balená voda, čaj, káva, džusy, sycené nápoje, české pivo, silný alkohol, šumivé, bílé a červené víno a další nápoje.

Rezervovat ubytování v HOTEL STAR - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah