REKREAČNÍ VOLNOČASOVÝ AREÁL ONTARIO - Kyselka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Rekreační volnočasový areál Ontario se nachází severovýchodně od Karlových Varů. Je zasazen nad údolím řeky Ohře, kde se nachází bývalé Lázně Kyselka. Areál je na okraji lesa v překrásné krajině na úpatí Krušných a Doupovských hor s výhledem na historickou rozhlednu Bučina z dob Heinricha Mattoniho. Areál je vhodný jako základna pro turistcké a cyklistické výpravy do širokého okolí. Vyznačuje se přírodním a klidným prostředím.
Rekreační volnočasový areál Ontario je po mnoha letech zpět ve správě obce Kyselka a od roku 2021 prochází postupnou obnovou. Jedná se o klidné a jedinečné místo zasazené do krásné přírody. Kromě klasického kempování a ubytování v chatkách bude areál sloužit pro letní dětské tábory, firemní a spolkové akce, svatby, koncerty a další společenské a kulturní akce. ”

REKREAČNÍ VOLNOČASOVÝ AREÁL ONTARIO ubytování v areálu kempu

Chatky jsou dřevěné konstrukce z poloviny 20. stoleti. Nové dřevěné postele, v několika chatách palandy, lůžkoviny. Skromný nábytek, větší chaty jsou vybaveny lednicí, vařičem a základním nádobím.

Recepce

Recepce je k dispozici denně od 8:00 h do 22:00 h.

Gastronomie

V centrální budově se nachází výčep, společenská místnost, kuchyň. Příprava snídaní i dalšího občerstvení.

Okolí kempu a Kyselka

Areál je na okraji lesa s výhledem na Krušnohoří a Doupovské hory. Nedaleké části obce nabízí množství zajímavých míst, jako je např. obnovovaný areál bývalých lázní Kyselka, naučná stezka & . 34; Mattoniho stezka - po stopách skřítků& . 34; , obecní kino v historické budově, obecní park, rozhledna Bučina, kostel sv. Václava v Radošově, unikátní dřevěný Radošovský most.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ VOLNOČASOVÝ AREÁL ONTARIO - Kyselka

Nejbližší ubytování v Kyselce a okolí

Ubytování Kyselka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah