APARTMÁNY PLISCHKE - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Plischke se nacházejí v krásném prostředí Jeseníků a nabízejí ubytování zejména pro rodiny s dětmi či větší skupiny hostů.

Během pobytu v apartmánech nebo ve ville můžete relaxovat ve výřivce nebo sauně, využít prostor krásné zahrady, či si v soukromí užít hrátek v bazénu. Přímo v areálu se vašim ratolestem nabízí mnoho možností, jak se dokonale vydovádět. A to venku i ve vnitřních prostorách, kdyby náhodou počasí nepřálo. Veškerá potřebná výbava je dokonale přizpůsobena malým hostům.

Hosté mají k dispozici parkoviště a bezplatné Wi-Fi připojení. V letní sezoně je možnost zapůjčení horských kol.

APARTMÁNY PLISCHKE ubytování v apartmánu

Ubytování v apartmánech se stává pro rodiny s dětmi stále více oblíbenou volbou. Důvod je jednoduchý. Ať už máte jedno dítě nebo tři, v apartmánu máte soukromí, mnohem větší pohodlí a dokonce i vlastní kuchyňku. Takže pokud máte zrovna chuť na vlastní snídani, v apartmánu na Vás čeká plně funkční a vybavená kuchyňka s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou konvicí.
K dispozici je přilehlá zahrada – travnaté hřiště, sportovní potřeby, zahradní gril a posezení, ruské kuželky, pískoviště, houpačky, ohniště a zahradní domek. Zvířata jsou povolena pouze po dohodě s majitelem. V objektu není dovoleno kouřit. Parkování je zajištěno u objektu.

Apartmán č. 1 - v tomto apartmánu je možné ubytovat až 8 osob - z toho jsou 2 přistýlky.
Dispozice: předsíň, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, plně vybavená kuchyň (lednice, plynový sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, kompletní nádobí), obývací pokoj s Tv, satelitem a rádiem (až 4 lůžka), ložnice (4 lůžka), vlastní sociální zařízení (koupelna, záchod).

Apartmán č. 2 - v tomto apartmánu o velikosti 1+1 se mohou ubytovat 4 osoby, +1 přistýlka.
Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem (Tv, sat. , rádio, lednice, várná konvice, plynový vařič, mikrovlnná trouba, kompletní nádobí), ložnice (4 lůžka) a vlastní sociální zařízení (záchod, sprcha). Dle potřeby lze využít podkrovní ložnici pro 2 osoby.

Gastronomie

Stravování je vlastní. Hostům je k dispozici plně vybavená kuchyňka, která je součástí každého apartmánu. Poblíž ubytování jsou různé restaurace, bar a obchůdky.

Okolí apartmánu a Lipová-lázně

Apartmány Plischke leží v samém srdci hor, v krajině plné přírodního bohatství, zeleně a ticha, v krajině pramenů léčivé vody a čistého vzduchu. Centrální poloha umožňuje snadnou dostupnost ke všem službám. Poblíž ubytování jsou různé restaurace, bar a obchůdky, železniční stanice (3 min. chůze) a autobusová zastávka (5 min. chůze). V blízkosti apartmánů se nachází několik lyžařských středisek. V letní sezoně je oblast ideální pro turistiku a cyklistiku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PLISCHKE - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah