CHALUPA LISKA - Česká Kamenice

Více o chalupě

Popis ubytování

Chata Líska - Česká Kamenice - ubytování s bazénem CHKO Lužické hory. Nabízíme pronájem nově zrekonstruované chalupy vybavené s láskou a citem.

Chalupa stojí na oploceném pozemku v okrajové části obce Líska. V přízemí objektu se nalézá obývací pokoj, jídelna s kuchyňským koutem a koupelna s toaletou. V podkroví je umístěna ložnice s přístupem na balkon a herna pro děti, kde se i vyspí dvě osoby. Z obývacího pokoje se vchází na terasu s posezením a z ní pak dále po schodech k bazénu.

Líska je součástí města Česká Kamenice. Je umístěna v CHKO Lužické hory, kousek je to do Národního parku České Švýcarsko a také do CHKO České středohoří. Oblast láká k turistice, okolí nabízí rozhledny, vyhlídková místa, v Českém Švýcarsku lze navštívit různé soutěsky, skály a řadu dalších přírodních zajímavostí. V zimním období je dostupný lyžařský areál Prácheň či Polevsko.

CHALUPA LISKA ubytování v chalupě

Hostům je k dispozici obývací pokoj se zastřešenou terasou, kde si budete moci odpočinout a také se na zahradě rovnou ponořit do bazénu o průměru 4,6 m. V přízemí je obytná místnost (1× rozkládací pohovka+pristylka), jídelní kout a plně vybavená kuchyně. V přízemí je koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře je 2-lůžková ložnice a 1× postýlka pro kojence a pokoj s 2 luzky. Vytápění je zajištěno krbem na tuhá paliva a elektricky. Parkování je možné přímo u objektu. ​

Okolí chalupy a Česká Kamenice

V naší oblasti je opravdu nepřeberné množství výletů, výšlapů, dvě turistické trasy vedou dokonce okolo chalupy. Přímo v České Kamenici se nachází infocentrum, kde se dozvíte aktuální informace o aktuálních akcích v okolí, centrum pořádá i organizované výlety s průvodcem po okolí. Přímo v chalupě budete mít připravené podklady k možným výletům, máte možnost vydat se do Hřenska, lodí nebo starobylým autobusem do Německa, navštívit v létě kino pod širým nebem, festivaly nebo lesní koupaliště v České Kamenici.

Rezervovat ubytování v CHALUPA LISKA - Česká Kamenice

Nejbližší ubytování v České Kamenici a okolí

Ubytování Česká Kamenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah