CHARLES BRIDGE RESIDENCE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Hradčany (32)
  • >>> CHARLES BRIDGE RESIDENCE - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Rezidence Karlův most se nachází v samém srdci historického centra Prahy, přímo u Karlova mostu, který nechal v roce 1342 postavit český král a císař Svaté říše římské Karel IV.
Dům byl přestavěn z původní historické budovy do současné podoby kolem roku 1860 a nabízí 6 úžasných apartmánů. Od těch menších až po největší, který má 3 ložnice a 130 m 2. Všechny apartmány mají buď prostorné terasy s výhledem na Karlův most, nebo okna s výhledem na Karlův most. Některá apartmá mají okna na opačné straně domu - nabízejí tak nádherný výhled na Pražský hrad. Rezidence má hlavní vchod z ulice & . 34; U Lužického semináře& . 34; , ale nabízí také naprosto unikátní vstup z říční lodi. V případě potřeby je tak výlet lodí po Praze velmi snadný.

CHARLES BRIDGE RESIDENCE ubytování v apartmánu

​MAGICAL TERRACE APARTMENT BY THE RIVER WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE NO. 1Tento nově zrekonstruovaný apartmán je ideálním ubytováním pro 4 osoby. Jsou zde nové pohodlné postele pro 2 osoby s novou matrací; stůl, police. K dispozici je velká soukromá terasa, kde můžete pořizovat výjimečné fotografie, pít kávu nebo čaj, dívat se na Karlův most a vnímat romantickou atmosféru Prahy. Kuchyň je vybavená a má vestavěnou elektrickou varnou desku, sporák, lednici a mrazák, pračku, myčku, mikrovlnnou troubu, sklenice, talíře, hrnce a pánve. Koupelna obsahuje vše potřebné pro pobyt: sprchu, vanu, čisté ručníky, fén. Samostatná toaleta. Wi-Fi je v ceně. V případě horka lze použít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází v 1. patře v historické budově bez výtahu. Apartmán se nachází v samém srdci Prahy a historického centra, v blízkosti historických míst, restaurací, muzeí, parků, obchodů se suvenýry. Jedná se o skvělou lokalitu pro pobyt. Mimochodem, v noci je zde větší klid než na Starém a Novém Městě.
CHARMING MODERN APARTMENT WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE NO. 2Tento nově zrekonstruovaný apartmán je ideálním ubytováním pro 2 osoby. Je zde nová pohodlná postel pro 2 osoby s novou matrací, stůl, police. A také je zde gauč, který lze přeměnit na postel pro další 2 osoby. Kuchyň je vybavená a má vestavěnou elektrickou varnou desku, sporák, lednici, mrazák, myčku, sklenice, talíře, hrnce a pánve. Koupelna obsahuje vše potřebné pro pobyt: WC, sprchy, čisté ručníky, fén. Wi-Fi je v ceně. V případě horka můžete využít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází ve 2. patře v historické budově bez výtahu. Apartmán se nachází v samém srdci Prahy a historického centra, v blízkosti historických míst, restaurací, muzeí, parků, obchodů se suvenýry. Jedná se o skvělou lokalitu pro pobyt. Mimochodem, v noci je zde větší klid než na Starém a Novém Městě.
LUXURY APARTMENT WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE AND PRAGUE CASTLE NO. 3Tento nově zrekonstruovaný apartmán je ideální pro ubytování 6 osob. Jsou zde nové pohodlné postele Royal pro 2 osoby s novou matrací, stůl, police. Kuchyň je vybavená a má vestavěnou elektrickou varnou desku, sporák, lednici, mrazák, pračku, myčku, sklenice, talíře, hrnce a pánve. Koupelna obsahuje vše potřebné pro pobyt: dvě samostatné toalety, dvě sprchy, čisté ručníky, fén. Wi-Fi je v ceně. V případě horka můžete využít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází ve 2. patře v historické budově bez výtahu. Apartmán se nachází v samém srdci Prahy a historického centra, v blízkosti historických míst, restaurací, muzeí, parků, obchodů se suvenýry. Jedná se o skvělou lokalitu pro pobyt. Mimochodem, v noci je zde větší klid než na Starém a Novém Městě.
BEAUTIFUL TERRACE APARTMENT WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE AND PRAGUE CASTLE NO. 4
Apartmán je po rekonstrukci a je ideálním místem pro ubytování až 6 osob. K dispozici jsou 3 nové pohodlné manželské postele s novými matracemi, prostorný obývací pokoj pro váš příjemný pobyt. Jedna z ložnic je malá, ale nabízí krásný výhled na Karlův most. K dispozici je velká soukromá terasa, kde můžete pořizovat výjimečné fotografie, pít kávu nebo čaj, dívat se na Karlův most a vnímat romantickou atmosféru Prahy. Kuchyň je vybavená a má vestavěnou elektrickou varnou desku, sporák, velkou lednici a mrazák, pračku, sklenice, talíře, hrnce a pánve. V koupelně je vše potřebné pro pobyt: dvě samostatné toalety, sprcha, čisté ručníky, fén. Wi-Fi je v ceně. V případě horka můžete využít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází ve 2. patře v historické budově bez výtahu.
TOP TERRACE APARTMENT WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE AND PRAGUE CASTLE NO. 5Tento nově zrekonstruovaný apartmán je ideálním ubytováním pro 4 osoby. Jsou zde nové pohodlné postele pro 2 osoby s novými matracemi; stůl, police. A také je zde gauč, který lze přeměnit na postel pro další 2 osoby. K dispozici je velká soukromá terasa, kde můžete pořizovat vynikající fotografie, pít kávu nebo čaj, dívat se na Karlův most a vnímat romantickou atmosféru Prahy. Kuchyň je vybavená a má vestavěnou elektrickou varnou desku, lednici, mrazák, sklenice, talíře, hrnce a pánve. Koupelna obsahuje vše potřebné pro pobyt: WC, sprchu, čisté ručníky, fén. Wi-Fi je v ceně. V případě horka můžete využít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází ve 3. patře v historické budově bez výtahu. Apartmán se nachází v centru Prahy a historického centra, v blízkosti historických míst, restaurací, muzeí, parků, obchodů se suvenýry. Je to skvělá lokalita pro pobyt. Mimochodem, v noci je zde větší klid než na Starém Městě a Novém Městě.
COZY ATTIC APARTMENT WITH VIEW TO CHARLES BRIDGE AND PRAGUE CASTLE NO. 6Tento nově zrekonstruovaný podkrovní apartmán je ideálním ubytováním pro 2 osoby. Je zde nová pohodlná postel pro 2 osoby s novou matrací; stůl, police, židle. K dispozici je také gauč, který lze přeměnit na postel. Otevřená kuchyň je vybavená a má kompaktní lednici a mrazák, vestavěnou elektrickou varnou desku, sklenice, talíře, hrnce a pánve. Koupelna obsahuje vše potřebné pro pobyt: WC, sprchu, čisté ručníky, fén. Jelikož se jedná o podkrovní apartmán, koupelna je poměrně malá, ale zrekonstruovaná a čistá. Sprcha je malá a pro vysoké lidi nepříliš pohodlná. Apartmán se nachází ve 4. patře v historické budově bez výtahu. WiFi je v ceně. V případě horka můžete použít elektrický ventilátor. Apartmán se nachází v centru Prahy a historického centra, v blízkosti historických míst, restaurací, muzeí, parků, obchodů se suvenýry. Je to skvělá lokalita pro pobyt. Mimochodem, v noci je zde větší klid než na Starém a Novém Městě.

Okolí apartmánu a Praha

​POHLED NA PRAŽSKÝ HRADV Praze jsou dvě nejvýznamnější památky - Pražský hrad a Karlův most. Rezidence Karlův most se nachází mezi nimi. To znamená, že z většiny apartmánů mají hosté na jedné straně výhled na Karlův most a na druhé straně na Pražský hrad.
VÝJIMEČNÝ VÝHLEDApartmány v posledních dvou patrech nabízejí nádherné terasy s výhledem na Karlův most a historické budovy na Smetanově nábřeží včetně budovy Národního divadla.
ČERTOVSKÝ KANÁLRezidence je přístupná také z umělého kanálu na Vltavě zvaného Malé pražské Benátky. Říční kanál byl vybudován ve 12. letech řádem maltézských rytířů.

Rezervovat ubytování v CHARLES BRIDGE RESIDENCE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah