HOTEL NOIR PLZEŇ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Noir Plzeň *** se nachází v blízkosti historického centra Plzně. Ubytování v centru Plzně Vám umožní náš nově zrekonstruovaný hotel v blízkosti samotného centra. Strategické umístění hotelu pro Vás bude neodolatelnou výhodou, protože kamkoli se budete chtít vnaší Plzni podívat, tak tam to budete mít jen pár minut chůze.
Náš hotel disponuje cca 6 parkovacími místy ve vnitrobloku. Pokud si budete přát svůj vůz zaparkovat ve vnitřní části, prosím, napište, nebo zavolejte si na naší recepci pro ověření volných kapacit parkování. Pokud s Vámi na hotel přijedou i Vaši zvířecí miláčkové, kontaktujte prosím naší recepci, abychom Vám nastavili cenu a vytvořili pro Vás optimální podmínky.

HOTEL NOIR PLZEŇ ubytování v hotelu

Celý hotel prošel v tomto roce rozsáhlou rekonstrukcí. Pokoje, koupelny, toalety jsou naproto nové, stejně tak jako nábytek a koberce. Vše voní novoutou a absolutní čistotou. Naše koupelny jsou v tmavém provedení a vypadají naprosto dokonale a tedy římo podporují název hotelu Noir. Koupelny jsou vybaveny originálním tekutým mýdlem a sprchovým gelem předního italského dodavatele.

Recepce

14:00 -19:00

Gastronomie

V čase od 7:00 do 10:00 jsme pro Vás připraveni Vám nabídnout bohatou hotelovou snídani. V případě Vašeho zájmu je ovšem nutné si snídani včas objednat. Vše je možné dohodnout s naší recepcí.

Okolí hotelu a Plzeň

Využijte výbornou lokaci našeho hotelu k návštěvě západočeské metropole. Náš hotel je vzdálen přibližně 10 minut od historického centra Plzně. Jedna z největších atrakcí Plzně, Techmanie je od nás vzdálena pouhé 3 minuty chůze. A pokud se budete chtít na vlastní oči podívat do světoznámého pivovaru, kde se vaří pravá “plzeň”, tak klidnou chůzí dorazíte do plzeňského pivovaru po přibližně 15 minutách. Stejně tak daleko je od nás i fotbalový, nebo zimní stadion.

Rezervovat ubytování v HOTEL NOIR PLZEŇ

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah