PENZION U PIVOVARU ROTOR - Kunovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion je pojat zcela v duchu moderní funkcionalistické architektury. Architektura však není to, čím bychom vás chtěli zaujmout. Výjimečnost penzionu spočívá v přímém napojení na sklep experimentálních vín a samozřejmě, jak už z názvu penzionu vyplývá, na pivovar ROTOR.
​K dispozici je 8 pokojů, které jsou vybaveny kuchyňkou, lednicí, samostatnou koupelnou s WC, smart TV a neomezenou WI-FI.

PENZION U PIVOVARU ROTOR ubytování v pensionu

Pokoj KYTKY A TŘEŠNĚ - Prostorný dvoulůžkový s možností přistýlky. Samostatná koupelna s WC. Kuchyňka s rychlovarnou konvicí, indukčním vařičem, základním kuchyňským nádobím a samozřejmě lednicí.
Pokoje DVOUPLOŠNÍK, TURBOLET, TRYSKÁČ, DIVOKÝ BALÓN - Dvoulůžkový s možností přistýlky. Samostatná koupelna s WC. Kuchyňka s rychlovarnou konvicí, indukčním vařičem, základním kuchyňským nádobím a samozřejmě lednicí.
Pokoj CYKLOLET - Prostorný se dvěma oddělenými lůžky, přizpůsoben vozíčkářům. Samostatná koupelna s WC. Kuchyňka s rychlovarnou konvicí, indukčním vařičem, základním kuchyňským nádobím a samozřejmě lednicí.
Pokoje ROGALO, ČMELÁK - Dvoulůžkový. Samostatná koupelna s WC. Kuchyňka s rychlovarnou konvicí, indukčním vařičem, základním kuchyňským nádobím a samozřejmě lednicí.

Rezervovat ubytování v PENZION U PIVOVARU ROTOR - Kunovice

Nejbližší ubytování v Kunovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah