APARTMÁNY TATRA - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Apartmány Tatra se nachází v lázeňském městě Jáchymov v Karlovarském kraji, nedaleko hranic s Německem. Apartmány jsou nově zrekonstruované. Mají vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem. Apartmánový dům má k dispozici parkování a výtah.

Nově zrekonstruovaný pětiposchoďový apartmánový dům se 14apartmány. Nabízíme ubytování pro jedince, páry ale i rodiny s dětmi. Každýapartmán má vlastní vybavenou kuchyň a koupelnu se sprchovým koutem. Jednolůžkové apartmány mají samostatnou postel. Ostatní apartmány mají buď tomanželskou postel nebo oddělené postele a pohovku, kterou lze rozložit. Některéapartmány mají balkón s posezením a nádherným výhledem na město Jáchymov. Apartmánový dům je vybaven výtahem a kolárnou/lyžarnou, kde si v létě můžetenechat kola a v zimně vysušit lyžáky a uskladnit lyže. Před domem máme iněkolik parkovacích míst, kde si bezplatně můžete zaparkovat své vozidlo.

Gastronomie

Apartmány nenabízí stravování. V apartmánech jsou plně vybavené kuchyně. V okolí se nachází spousta restaurací nebo kaváren.

Okolí aparthotelu a Jáchymov

Město Jáchymov není jen lázeňské městoale nabízí letní i zimní vyžití. V létě cykloturistika, která je vhodná jak prorekreační cyklisty, tak i pro náročné a zkušené. V zimních měsících možnostlyžování ať už v samotném Jáchymově nebo nedaleko vzdálených skiareálech. Jezde i několik běžkařských tratí.

Město má i bazén, posilovnu, minigolf, tenisový kurt, několikrestaurací a kaváren.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY TATRA - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah