PENZION SVOJANOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Svojanov se nachází ve Svojanově, 20 km jižně od Svitav. Jedinečné místo pro relaxaci uprostřed krásné přírody s výhledem na hrad Svojanov. Dětem je vyhrazen prostor, kde se nachází pískoviště, skluzavka, houpačky a prolézačky. Pro letní sporty je zde hřiště a menší bazén. Penzion Svojanov nabízí příznivé ceny s vynikající domácí kuchyní. Pořádáme zde různé oslavy, svatby, školení a semináře. V objektu WIFI zdarma. Nabízíme ubytování ve dvoupodlažním penzionu s dvou, tří a čtyř lůžkovými pokoji s možností přistýlky. Celková kapacita penzionu je 54 lůžek a 13 přistýlek. Ubytování typu A má vlastní sociální zařízení na pokoji, ubytování typu B má vlastní sociální zařízení. Parkoviště se nachází přímo u penzionu. Dominantou penzionu je okolní příroda, kde můžete strávit příjemné chvíle s dětmi. V letním období si na své přijdou cyklisté, houbaři, milovníci vody, u penzionu je i menší bazén a necelých 15 km vzdálená je vodní nádrž Letovice. V zimě je možné si zalyžovat v Olešnici na Moravě. Máme pro Vás k dispozici úschovnu jízdních kol a lyží.

PENZION SVOJANOV ubytování v pensionu

Hlavní budova A nabízí 3. dvoulůžkové pokoje s přistýlkami a vlastním sociálním zařízením a 4. čtyřlůžkové pokoje s přistýlkami a vlastním sociálním zařízení na pokoji. Vedlejší budova B nabízí 4. dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením. V každém pokoji rozkládací gauč pro 2 osoby. Čtyřlůžkový pokoj budova A 2X2 je propojen chodbičkou kde je sprchový kout a wc. Každý pokoj má vlastní vchod.

Okolí pensionu a Svojanov

Obec Svojanov

Uprostřed hlubokých lesů nad romantickým údolím řeky Křetínky stojí malebný hrad Svojanov, jeden z nejstarších královských hradů u nás. Je to jediný hrad u nás, v jehož architektuře se mísí gotika s empírem. Hrad Svojanov založil kolem roku 1224 královský purkrabí Svéslav z Bořitova. V pozdější době se z původního podhradí vytvořila vesnice. Na malém náměstí s tradičními domky stojí bývalá radnice, pošta a samoobsluha. Po mostě přes říčku Křetínku dojdete k historickému kostelu z r. 1787, který určitě stojí za zhlédnutí.

Cykloturistika

Přes obec Svojanov vede mnoho cyklostezek. Přijdou si tak na své i příznivci cykloturistiky. Pro tyto případy je v našem penzionu možnost úschovy kol.

Lyžování

V nedalekých Hamrech 3 Km, Olešnici 7 Km, Poličce 15Km si můžete užít zimní radovánky na lyžích.

Rezervovat ubytování v PENZION SVOJANOV

Nejbližší ubytování ve Svojanově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah