CHATA JANA - Lopeník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský wellness hotel Chata Jana je situován v nádherné přírodě Bílých Karpat, na jihovýchodním svahu Mikulčina Vrchu. Balkóny, terasy a wellness hotelu poskytují nezapomenutelný výhled na slovenské vrcholky a do údolí Bílých Karpat. Hotel disponuje výtečnou kuchyní, 14 stylovými apartmány a wellness s bazénem, vířivkou a finskou a parní saunou. V letním období jsou otevřeny také venkovní prostory wellness s dětským brouzdalištěm a odpočinkovým venkovním bazénem.

CHATA JANA ubytování v hotelu

Hotel je vybaven 7 přízemními apartmány v selském stylu vybavenými kuchyňkou a krbovými kamny, z čehož 5 apartmánů má venkovní východ a jsou vhodné pro ubytování rodin s dětmi a domácími mazlíčky. V podkroví hotelu se nachází 7 apartmánů hotelového typu v různých dispozicích. Naše nejlepší přízemní i hotelové apartmány disponují vlastním balkónem či terasou a nezapomenutelným horským výhledem na vrcholky Bílých Karpat.

Recepce

Recepční službu vykonává obsluha restaurace v době mezi 8-20h.

Gastronomie

Naše restaurace je otevřená denně od 10-21h.

Okolí hotelu a Lopeník

Mikulčin Vrch se nachází nad kopaničářskými obcemi Lopeník a Vyškovec, v regionu Moravského Slovácka. Okolí hotelu je kopcovité a výlety do okolí, ať už pěší či cyklistické, vyžadují dobrou fyzickou kondici. Cesty v okolí jsou dobře značené a udržované. Nejčastějšími výlety návštěvníků je výšlap na rozhlednu Lopeník (tam i zpět pěšky cca 9km, 2, 5h), na Žítkovou (tam i zpět pěšky cca 18km, 5h) nebo do údolí Bošáček, Lopeníku, Vyškovce či Starého Hrozenkova. Personál našeho hotelu Vám rád poradí ohledně tipů na možné aktivní prožití pobytu na našem hotelu.

Rezervovat ubytování v CHATA JANA - Lopeník

Nejbližší ubytování v Lopeníku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah