GREG APARTMENTS KAMPA PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Greg Apartments Kampa Prague se nachází v centru Prahy. Svým hostům poskytuje parkování na soukromém parkovišti a bezplatné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi. Hosté mají možnost ubytování se s domácím mazlíčkem.

GREG APARTMENTS KAMPA PRAGUE ubytování v apartmánu

Greg Apartments Kampa Prague poskytuje ubytování v apartmánech.
Apartmán superior poskytuje ubytování pro 2 osoby. Součástí apartmánu je koupelna se sprchou a WC, plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, ledničkou, myčkou na nádobí, rychlovarnou konvicí, toustovačem a kávovarem. Apartmán disponuje TV s plochou obrazovkou, klimatizací, pračkou a sušičkou.
Standartní apartmán poskytuje ubytování pro 2 osoby. Součástí apartmánu je koupelna se sprchou a WC, plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, ledničkou, rychlovarnou konvicí, toustovačem a kávovarem. Apartmán disponuje TV s plochou obrazovkou a pračkou.
Apartmán v přízemí poskytuje ubytování pro 2 osoby. Součástí apartmánu je koupelna se sprchou a WC, plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, ledničkou, rychlovarnou konvicí, toustovačem a kávovarem. Apartmán disponuje TV s plochou obrazovkou. Rodinné apartmá junior je vybaveno stejně jako Apartmán v přízemí.
Apartmán superior s výhledem na hrad poskytuje ubytování pro 2 osoby. Součástí apartmánu je koupelna se sprchou, vanou a WC, plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, ledničkou, myčkou na nádobí, rychlovarnou konvicí, toustovačem a kávovarem. Apartmán disponuje TV s plochou obrazovkou a klimatizací.

Rezervovat ubytování v GREG APARTMENTS KAMPA PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah