HOTEL DVOŘÁK ČESKÝ KRUMLOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Dvořák nabízí ubytování v samém srdci Českého Krumlova na břehu řeky Vltavy pod impozantní budovou Krumlovského zámku.

Hotel Dvořák má 5 podlaží, celkem je v hotelu 22 pokojů. Z oken hotelových pokojů jsou nádherné výhledy na zámek, řeku a vnitřní město.

HOTEL DVOŘÁK ČESKÝ KRUMLOV ubytování v hotelu

Hotel má několik kategorií pokojů a to: Standard, De Luxe, Family Apartment a pokoj Single. Pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi připojením, minibary, koupelnami s vanou nebo sprchovým koutem.

Recepce

Recepce je otevřena NON-STOP.

Gastronomie

Nejen naši hoteloví hosté, ale rovněž i ostatní určitě přivítají příjemné posezení v hotelovém LOBBY BARU, rovněž tak mohou posedět na naši hotelové předzahrádce a vychutnat si atmosféru živé ulice. Podél řeky je umístěna naše zahradní restaurace RIVER TERRACE s nádherným výhledem na věž a budovu Krumlovského zámku. Našim hostům nabízíme speciality české a mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Historické město Český Krumlov leží v údolí řeky Vltavy a bylo založeno v roce 1274. V roce 1992 bylo zapsáno na listinu kulturního dědictví UNESCO. K nejimpozantnějším památkám města patří Krumlovský zámek s věží, ulice Latrán s Budějovickou bránou, historické náměstí s morovým sloupem a kašnou, historická budova radnice. Celé město je protkáno sítí středověkých uliček s množstvím renesančních domů v gotickém stylu.

Rezervovat ubytování v HOTEL DVOŘÁK ČESKÝ KRUMLOV

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah