CITY WEST APARTMENTS - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

​​City West Apartments  poskytují devět samostatných bytů ke krátkodobému a střednědobému pronájmu v bezprostřední blízkosti stanice metra B-linie (Stodůlky) a víceúčelové zástavby CITYWEST / Západní město.   Apartmány se nacházejí v soukromém sedmém patře nové budovy, plně vybavené, včetně úklidu a volitelného parkování. K dispozici jsou tři styly uspořádání, každý s vlastním balkonem nebo terasou a moderním nábytkem pro vaše pohodlí.

Okolí apartmánu a Praha

​Naše strategická poloha poskytuje snadný přístup do centra Prahy i na letiště Václava Havla, díky čemuž jsou apartmány CITYWEST ideální volbou pro obchodní cesty v kancelářské čtvrti Stodůlky nebo pro turisty, kteří hledají soukromí bytu s vynikajícími osobními službami.
Hl. město Praha nabízí vše na co si vzpomenete. Navštivte historické centrum – Václavské náměstí, Staroměstské náměstí (Orloj), a spousty dalších turisticky atraktivních míst, kterých Praha nemá nedostatek. Projděte se podél Vltavy nebo rovnou vyplujte na okružní jízdu, přejděte Karlův most, navštivte Petřín, Vyšehrad, Hradčany, Žižkovskou televizní věž a spousty jiných krásných míst.

Rezervovat ubytování v CITY WEST APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah