ZIMOŘSKÝ DOMEK - Liběchov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

​Zimořský Domek je domeček nacházející se v kraji Václava Levého, který leží v soukromém objektu rodinné farmy s tenisovým kurtem, pergolou, grilem, ohništěm s mramorovou deskou a v těsné blízkosti lesa. Je vhodný pro sportovce, ale také pro aktivní páry se zájmem o přírodu.   Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 4 osoby ve 2 ložnicích.

​​Zimořský Domek je  domeček nacházející se v kraji Václava Levého, který leží v soukromém objektu rodinné farmy s tenisovým kurtem, pergolou, grilem, ohništěm s mramorovou deskou a v těsné blízkosti lesa. Je vhodný pro sportovce, ale také pro aktivní páry se zájmem o přírodu.   Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 4 osoby ve 2 ložnicích.
Parkování je možné u objektu a k dispozici je připojení k WiFi.  

ZIMOŘSKÝ DOMEK ubytování v chatě

V domku jsou k dispozici 2 pokoje, ložnice s dvoulůžkovou postelí na míru, obývací pokoj s rozkládací pohovkou.   Sprchový kout vč. WC a toaletky.   Vytápění v domku je elektrické.

Gastronomie

V objektu se nachází kuchyně s vybavením k vlastnímu vaření. V okolních obcích se nachází restaurace apod. Želízy 3 km, Restaurace Liběchov 5 km, Restaurace Mělník 13 km.

Rezervovat ubytování v ZIMOŘSKÝ DOMEK - Liběchov

Nejbližší ubytování v Liběchově a okolí

Ubytování Liběchov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah