ŽABINEC - PENZION, VINOTÉKA - Kurdějov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Žabinec - penzion, vinotéka nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování v obci Kurdějov.

Hosté se zde mohou ubytovat v 5 apartmánech s kapacitou 4 - 6 osob. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Grilovací kout, posezení venku. Možnost řízených degustací a ochutnávek vína ve vinotéce. Automobily je možné parkovat za objektem.

ŽABINEC - PENZION, VINOTÉKA ubytování v pensionu

Všechny apartmány mají vlastní sociální zařízení, pohodlné boxspringové postele a kompletně vybavenou kuchyni, separátní obývací pokoj s TV a vinným barem.

Recepce

Vždy od 9:00 do 11:00 v ranních hodinách a 18:00 - 20:00 navečer, nebo prostě dle dohody v jakýkoliv čas: -)

Gastronomie

Jsme apartmánové bydlení s plně vybavenou kuchyní v každém apartmánu. Snídaně nepodáváme, ale spolupracujeme s hotele Kurdějov který je od nás ca 250 m. Pokud budete požadovat snídani tak ji objednáme v hotelu. Počítejte s tím, že i jejich provoz je sezónní a objednávka snídaní musí být z jejich strany potvrzena. V naší vinotéce pořádáme degustace kurdějovských vín, které je nutno min. jeden den dopředu objednat. Budeme rádi, když ochutnáte kurdějovská vína.

Okolí pensionu a Kurdějov

Kurdějov leží na úpatí Ždánického lesa a svým mikroklimatem byl po staletí jednou z největších vinařských obcí v Čechách a na Moravě. Revitalizace vinařství zde probíhá od roku 2012.

Rezervovat ubytování v ŽABINEC - PENZION, VINOTÉKA - Kurdějov

Nejbližší ubytování v Kurdějově a okolí

Ubytování Kurdějov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah