APARTMÁN TISÁ 68

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Tisá 68 nabízí ubytování v prvním patře rodinného domu v obci Tisá. Ubytování nabízí vlastní parkoviště a zahradu s možností grilování.

Apartmán Tisá 68 leží ve střední části obce Tisá. Hosté se zde mohou ubytovat v dvoulůžkovém pokoji, či v apartmánu až pro šest osob. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi a k dispozici mají bezplatné parkování přímo u objektu. Ze zahrady je výhled na skalní stěnu, která je rájem horolezců. Tiské stěny jsou nádherným skalním městem, kde se vyřádí nejen horolezci (113 registrovaných lezeckých cest) ale i děti. Turisté mohou využít značené i neznačené cesty, cyklisté cyklotrasy a mnoho dalších krásných cest pro horská kola. Běžkaři mají k dispozici několik upravovaných lyžařských okruhů v délce cca 30 km. Tisá leží téměř na hranicích s Německem. A protože dnes už je možné překračovat hranice kdekoliv, je možnost cestování pěšky, na kole i na lyžích prakticky neomezená. V Tisé je také provozován lyžařský vlek, který ocení zvláště děti. Koupání je možné ve dvou rybnících.

APARTMÁN TISÁ 68 ubytování v apartmánu

Apartmán nabízí vybavenou kuchyň včetně jídelního stolu, myčku nádobí, trouby, mikrovlnou troubu, kávovar, rychlovarnou konvici, toustovač, topinkovač a dětskou židličku. Obývací pokoj se dvěma oddělenými lůžky a rozkládací pohovku pro dvě osoby, televizi, satelitní přijímač. Ložnice se dvěma oddělenými lůžky (na požádání je možné postele spojit), dětskou postýlku včetně lůžkovin. Samostatnou koupelnu s umyvadlem, sprchou, WC a pračkou. Dvoulůžkový pokoj nabízí dvě oddělená lůžka (na požádání lze lůžka spojit, dvě křesla, televizi se satelitním přijímačem. Sprchový kout s umyvadlem a WC. Malou kuchyňku s dřezem, vařič, chladničku, kávovar, rychlovarnou konvici, toustovač, mikrovlnou troubu a pračku.

Recepce

Příjezd 16-21 hodin, odjezd 6-10 hodin. Mimo sezónu je možné se domluvit jinak.

Okolí apartmánu a Tisá

Rezervovat ubytování v APARTMÁN TISÁ 68

Nejbližší ubytování v Tisé a okolí

Ubytování Tisá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah