CHALUPA POD STUDÁNKOU - Janov nad Nisou

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pod studánkou se nachází v osadě Hraničná na kopci mezi Janovem nad Nisou a Bedřichovem. Jde o krásnou a klidnou rekreační oblast Jizerských hor.

Chalupa nabízí soukromí rodinného horského domu.

Možnost pronájmu je ve dvou stejných apartmánech (bytech). Každý apartmán je vybaven vlastní předsíní s vytápěnou podlahou, kuchyní spojenou s obytnou částí, 2× koupelna s wc, 2× dvoulůžkové pokoje, 1× trojlůžkový pokoj, 1× rozkládací dvoupohovkou v obývací části. Zcela optimální kapacita jednoho apartmánu je 7 osob, maximálně 9 osob.

Stravování je plně ve vlastní režii – každý apartmán (byt) disponuje vlastní předsíní, plně vybavenou kuchyní s kuchyňskou linkou (chladnička s malým mrazícím prostorem, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, kompletní nádobí, příbory atd. Kuchyň je spojena s obývacím prostorem jídelní stůl s lavicemi pro 8 osob, dvoupohovka, 2 křesílka, v letní sezóně navazuje vstup na venkovní slunečnou terasu se stolem a lavicemi. V každém apartmánu jsou tři dvoulůžkové pokoje v 1. patře a 2× koupelna s WC. Celý objekt je elektricky vytápěn.

V každém apartmánu (bytu) mají hosté k dispozici lůžkoviny, povlečení, ručníky, utěrky na nádobí. Dále je k dispozici TV, WiFi připojení, parkování přímo u objektu, nejnutnější úklid sněhu u objektu zajištěn (s vyjímkou extrémních kalamitních situací).

* Za závěrečný úklid účtujeme 100 Kč za osobu.

CHALUPA POD STUDÁNKOU ubytování v chalupě

Pro každý apartmán je k dispozici TV, WiFi (Internet) terasa s venkovním sezením.

V uvedených cenách pronájmu jsou zahrnuty lůžkoviny s povlečením, ručníky, utěrky, veškerá spotřeba energií, místní poplatky. Zdarma je vyhrazené parkování u objektu, uzamykatelná lyžárna, cykloprostor. V zimní sezóně je zajištěn nejnutnější úklid sněhu. Vybavení kuchyně – lednička s mrazákem, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice, varná deska, nádobí a příbory.

Okolí chalupy a Janov nad Nisou

Příznivci zimních i letních sportů si zde přijdou na své.

Nedaleký Bedřichov (2km) je známým lyžařským střediskem, pochopitelně celé Jizerské hory disponují mnoha běžkařskými tratěmi (jizerská magistrála), které jsou v posledních letech díky dobré spolupráci jednotlivých obcí velmi dobře udržovány po celou zimní sezónu. V letním období se velká část těchto běžkařských tratí promění v ráj pro horskou cyklistiku. Připomeňme každoroční běžkařský závod Jizerská 50. (se startem v Bedřichově) a cyklistický závod.

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD STUDÁNKOU - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah