PENZION U ČMELÁKŮ - Červená Voda

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme vám příjemné ubytování v rodinném penzionu s veškerým zázemím pro vaše celoroční výlety a aktivity v blízkosti Orlických Hor a Jeseníků. Rádi pro vás zajistíme firemní teambuilding nebo třeba sportovní víkend spojenný s jógou, zumbou a podobně. Uspořádat u nás můžete také svoji svatbu včetně zajištění svatební hostiny a rautu. Pokud vám něco v nabídce chybí, neváhejte nás kontaktovat, udělá nám radost, když s vámi budeme moct vymyslet program přesně podle vašich požadavků.

Pohodlné ubytování až pro 18 osob v 5 oddělených pokojích. Každý pokoj má samostatnou koupelnu a dva z pokojů také kuchyňskou linku. Kromě pokojů vám v případě pronájmu celého penzionu bude k dispozici společenská místnost, plně vybavený bar včetně pípy pro čepování sudového piva a profesionální kuchyně.

PENZION U ČMELÁKŮ ubytování v pensionu

5 samostatných pokojů včetně vlastní koupelny (sprchový kout, WC, ručníky, mýdlo a fén) Manželská postel 5× Jednolůžko 1× Palanda 2× Přistýlky pro 5 osob
Wi-fiPodlahové vytápění s regulací na každém pokojiSpolečenské hry k zapůjčeníMožnost zapůjčení dřevěné dětské postýlky
Prostor hernyProstor restaurace s vybaveným barem a pípou na pivoProfesionální kuchyněVenkovní posezení na zahradě u potoka (gril, udírna)

Gastronomie

Naše rodinná restaurace připravuje klasická česká jídla s důrazem na kvalitní a čerstvé suroviny, domácí přípravu a místní zdroje. Můžete u nás ochutnat třeba vždy čerstvého grilovaného pstruha z místních sádek, podmáselné řízečky, trhané vepřové maso v naší zauzené omáčce či domácí ovocné koláče. K jídlům podáváme naši kvašenou zeleninu. Na čepu máme hanušovickou Holbu a zábřežského Welzla, ochutnat také můžete limonády ze studena lisovaných přírodních sirupů 40 mililitrů či neuvěřitelně zdravou fermentovanou limonádu, kterou si sami vyrábíme z Tibi krystalů. V nabídce najdete i výběr českých likérů a pálenek a českou whisky.

Rezervovat ubytování v PENZION U ČMELÁKŮ - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah