PENZION AQUA - Šemnice

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Aqua nabízí ubytování v obci Kyselka, která se nachází nedaleko Karlových Varů a Ostrovu. Hosté se mohou ubytovat ve dvou čtyřlůžkových apartmánech a jedné dvoulůžkové chatě, která se nachází na zahradě přímo u bazénu. Velká zahrada skýtá možnost odpočinku u zahradního jezírka, grilování u altánu, nebo koupání v nově vybudovaném bazénu.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION AQUA ubytování v pensionu

Oba apartmány jsou vybaveny ložnicí, kuchyňkou, televizí a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Ložnice prvního apartmánu je vybavená čtyřma jednolůžkovými postelemi, druhý apartmán je vybaven třemi jednolůžkovými postelemi a patrovou postelí.

Chatka je vybavená dvěma jednolůžkovými postelemi, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a televizí.

Okolí pensionu a Šemnice

Rodinný penzion AQUA se nachází v obci Radošov, vzdálené cca 10 km od Karlových Varů a 10 km od Ostrova. Radošov leží na staré zemské obchodní cestě spojující Prahu s Chebem, odtud pokračuje dále do Německa. Od doby císaře Karla IV. byla zvána Královskou cestou „Via regia“. Obec je známa především díky unikátnímu dřevěnému mostu (pův. z doby Karla IV). Na mapě ji najdete cca 10 km od Karlových Varů po proudu řeky Ohře, směrem na Kyselku.

Okolní příroda přímo vybízí k romantickým procházkám, milovníci houbaření, zde mají nepřeberné možnosti využití své záliby.

Rezervovat ubytování v PENZION AQUA - Šemnice

Nejbližší ubytování Šemnice a okolí

Ubytování Šemnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah