STATEK U HORKÝCH - Snědovice

Více o pensionu

Popis ubytování

Vraťte se o 100 let zpět. Užijte si atmosféru let dávno minulých na Statku U Horkých z roku 1847 vybaveném dobovým nábytkem. Statek se se skládá ze 6 ložnic (bezbariérová ložnice), společenské místnosti s TV, kuchyně s sociálních zařízeních. Ve vybavení nechybí ani pračka, která se nachází v kuchyni. Dále se mohou hosté ubytovat v nově zrekonstruovaném útulném dvoulůžkovém apartmá s vlastní kuchyňkou, ložnicí a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Velká oplocená zahrada nabízí nadzemní bazén (průměr 2,6 m), ohniště se závěsným grilem, přenosný venkovní gril, posezení, houpačky, pískoviště, hřiště na volejbal a hřiště na pétanque. Stolní tenis a šipky naleznete v konírně.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

STATEK U HORKÝCH ubytování v pensionu

Statek nabízí ubytování až pro 27 osob v šesti ložnicích. V apartmá se mohou ubytovat až 4 osoby.

Gastronomie

Kuchyň statku je vybavena dvěma sklokeramickými deskami, dvěma troubami, třemi lednicemi s mrazáky, myčkou, pračkou, mikrovlnnou troubou, třemi rychlovarnými konvicemi a překapávačem. Kuchyňka apartmánu je vybavena vestavěným sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí a rychlovarnou konvicí.

Okolí pensionu a Snědovice

Statek U Horkých se nachází na samé hranici CHKO Kokořínsko (Máchův kraj). Kokořínsko nabízí malebnou přírodu plnou historických památek, turistických tras a cyklostezek. Hospoda s obchodem se nachází 1,5 km od ubytování.

Rezervovat ubytování v STATEK U HORKÝCH - Snědovice

Nejbližší ubytování Snědovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah