APARTMÁNY U SOLIŠŮ - Klimkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány vznikly rekonstrukcí usedlosti v klidné části obce Klimkovic, která se nachází 3 minuty jízdy autem od Sanatorií Klimkovice, 5 minut z Ostravy-Poruby, 15 minut z centra Ostravy.

Nabízíme ubytování ve třech komfortních apartmánech, všechny s plně vybaveným kuchyňským koutem, z toho dva podkrovní. Každý apartmán je výjimečný. Jeden je s vířivou vanou, druhý s moderní infrasaunou a třetí s terasou. Pro pohodlí našich hostů je k dispozici společenská místnost s barem. V celém objektu je dostupné vysokorychlostní WiFi, k dispozici parkoviště až pro 6 vozidel. V areálu je možnost posezení na venkovní terase s možností grilu, pro děti je připraveno pískoviště. Vnitřní prostory jsou nekuřácké.

APARTMÁNY U SOLIŠŮ ubytování v apartmánu

Všechny apartmány disponují moderním sociálním zařízením, plně vybaveným kuchyňským koutem, vysokorychlostní wifi. Každý apartmán je specifický - blíže viz. popis jednotlivých apartmánů.

Recepce

Apartmány nemají stálou recepci v provozu, tedy je domluva ohledně příjezdu hostů nutná.

Gastronomie

Apartmány disponují plně vybaveným kuchyňským koutem, v blízkém okolí je několik restauračních zařízení.

Okolí apartmánu a Klimkovice

Apartmány se nachází v klidné části lázeňského města Klimkovice, jsou skvělým místem jak pro rychlé spojení do města Ostravy, tak pro podnikání výletů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U SOLIŠŮ - Klimkovice

Nejbližší ubytování v Klimkovicích a okolí

Ubytování Klimkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah