U TRAUTYHO - Zadní Chodov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování U Trautyho svým jménem vzdává hold zakladateli Rodinné farmy U Dufků, tatínkovi, manželovi a zároveň největší persóně, která kdy po farmě chodila, panu Ing. Jiřímu Dufkovi, který nás bohužel v červnu roku 2019 náhle navždy opustil a jehož nikdo nenazval jinak než Trauty. Celý náš tým může jen doufat, že stejně jako on, i my Vám budeme schopni nabídnout vždy vřelou náruč, příjemné vystupování a rodinnou atmosféru korunovanou vytříbeným vtipem. V nabídce našeho ubytování naleznete jak samostatné pokoje tak i stylově zařízený apartmán s vlastním balkónem. Dále je Vám k dispozici venkovní terasa a volným přístupem na zahradu, bezplatné Wi-fi připojení, parkování ve dvoře a mnoho dalších služeb. K pobytu je možné dokoupit i snídaně. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti Rodinné farmy U Dufků, jejíž součástí je i Ranč Níveas, který se stará až o 20 koní. Jedná se o velmi klidnou oblast. Ubytování se nachází v blízkosti venkovního dětského hřiště, kulturního domu, fitness centra a samoobsluhy.

Apartmány U Trautyho nabízí příjemné ubytování v obci Zadní Chodov v Plzeňském kraji. Hosté se zde mohou ubytovat v pokojích/apartmáně pro 1 až 5 osob. K dispozici je také posezení na zahradě. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.

U TRAUTYHO ubytování v pensionu

Součástí všech pokojů jsou plně vybavené kuchyně, samostatné sociální zařízení, televize a bezplatná wifi síť. Nabízíme vám stylové a moderní ubytování na klidném venkově v bezprostřední blízkosti naší farmy.

Gastronomie

Ubytování nabízí snídaně za 150 kč.

Okolí pensionu a Zadní Chodov

Obec Zadní Chodov se nachází nedaleko Karlových Varů a okolí nabízí řadu zajímavých atrakcí a krás na poznávání. Jsme velmi oblíbeným ubytovacím zařízením pro turisty, cyklisty a milovníky přírody.

Rezervovat ubytování v U TRAUTYHO - Zadní Chodov

Nejbližší ubytování Zadní v Chodově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah