APARTMENTS TGM 11 - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartments TGM 11 nabízejí komfortní a prostorné ubytování v centru Karlových Varů přímo na pěší zóně T. G. Masaryka plné obchodů, kaváren a restaurací.

Apartments TGM 11 nabízejí ubytování v centru Karlových Varů. Hosté se mohou ubytovat ve dvou čtyřlůžkových apartmánech, kde oba apartmány jsou vybaveny televizí, kuchyní a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z apartmánů se hostům nabízí nádherný výhled na město či Smetanový sady.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMENTS TGM 11 ubytování v apartmánu

Apartments TGM 11 disponují dvěma čtyřlůžkovými apartmány. Jeden s terasou a druhý bez, oba kompletně vybavené, vhodné pro rodinu či páry.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Krajské město Karlovy Vary je známe díky svému lázeňství a léčivým pramenům, kterých zde není málo. Při procházce centrem narazíte hned na několik kolonád, kde dle mého názoru je nejmajestátnější Mlýnská kolonáda, nad kterou se nachází i menší vyhlídka. Dále kolonády Tržní, Zámecká, Sadová či Vřídelní. Historických památek je zde též mnoho od kapliček a kostelů po historické budovy lázní a jiné. Při procházce centrem narazíte např. na kostel sv. Máří Magdalény, zámeckou věž nebo sloup se sousoším Nejsvětější Trojice. Za návštěvu též stojí Karlovarská Becherovka či moderní hotelový komplex Thermal, kde se každoročně pořádá filmový festival. Vyhlídek a rozhleden zde též naleznete mnoho a nabídnou nádherná panoramata jak na historickou část města, tak na tu novější a okolí.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS TGM 11 - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah