LÁZEŇSKÝ DŮM TRIANON - Lázně Kynžvart

Více o hotelu

Popis ubytování

Léčebné lázně Lázně Kynžvart - specialista na léčebně rehabilitační péči o děti a dorost a zároveň lázně pro dospělé pacienty a celé rodiny.

Léčebné domy jsou vhodné jak pro ubytování samotných dětí, tak i dětí společně s dospělým doprovodem nebo dospělých pacientů. V případě pobytu dítěte s doprovodem dospělé osoby je umožněno ubytování i hosta přímo na pokoji společně s rodinou. Dominantou sportovního centra je plavecký bazén s brouzdalištěm, jehož voda je ošetřována ozonizací. Posilovna nabízí poměrně širokou kolekci posilovacích strojů na procvičení celého těla. Taktéž zde naleznete běžecký a veslařský trenažer. Sauna o velikosti 12 m2 a kapacitě 10 osob je vhodná pro jednotlivce i menší kolektivy. K dispozici máte připojení k bezdrátové síti Wifi a parkování zdarma v areálu.

LÁZEŇSKÝ DŮM TRIANON ubytování v hotelu

LD Trianon nabízí ubytování v 19 pokojích. Všechny pokoje jsou zařazeny do kategorie (pokoj má vlastní příslušenství) a A1/2 (dva oddělené pokoje, které využívají společné soc. zařízení). Pokoje mají standardní vybavení, navíc televizi, minibarovou ledničku a Wi-Fi připojením. LD je určen k ubytování dětí s dospělým doprovodem a dospělých pacientů v rámci rodinného pobytu. V domě je k dispozici prostorná jídelna vybavená lednicí, konvicí a mikrovlnnou troubou, dále šatna a prádelna se sušárnou.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM TRIANON - Lázně Kynžvart

Nejbližší ubytování v Lázních Kynžvart a okolí

Ubytování Lázně Kynžvart

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah