UBYTOVÁNÍ U OKOŘE - Otvovice

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme vás v naší malebné vesničce Otvovice nedaleko od Okoře a Prahy. Rádi vám poskytneme veškeré informace, které vám zajistí příjemný pobyt a odpočinek. Pokud se k nám rozhodnete přijet, vychutnáte si krásnou klidnou dovolenou nebo víkend. Krásné výlety na kolech nebo aktivní odpočinek, dostupné památky návštěvu Okoře, Prahy a další krásná místa v sekci výlety.

Ubytování u Okoře je situováno v obci Otvovice. Hosté se zde mohou ubytovat ve zrekonstruovaném mobilním domě o 41 cm2. Připojení je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. K dispozici máte zahradu 480 m2, soukromé parkovaní na automatický vstup pro dva osobní automobily, venkovní posezení na zahradě, gril, solární sprchu.

UBYTOVÁNÍ U OKOŘE ubytování v pensionu

Ubytování je konstruováno do mobilního domu 41 m2, který je plnohodnotně vybaven a poskytuje soukromí s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a sociálním zařízením. Automatické topení v celém objektu, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná konvice, fén, vybavení kuchyně, indukční deska, televize, DVD, rádio, fén, Wi-Fi. Možnost přistavení dětské postýlky - na požádání. s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a sociálním zařízením.

Okolí pensionu a Otvovice

Uprostřed obce v čp. 1 se nachází hostinec s kulturním sálem Formanka. Jeho majitelkou je pí. Lucie Bílá zpěvačka, která bydlí cca. 200 m od ubytování. Obecní úřad, poštu a kadeřnictví Venkovní koupaliště Obchod s potravinami Coop, a smíšené zboží. Vlaková stanice se spojením na Kladno a Kralupy a následně Praha

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U OKOŘE - Otvovice

Nejbližší ubytování Otvovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah