CHALUPA PRAMENY

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Prameny nabízejí ubytování až pro 13 osob v obci Prameny. Obec Prameny se nacházejí v srdci Slavkovského lesa, který vás okouzlí nejen svou malebnou přírodou a atmosférou. Chalupa se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, několika sociálních zařízení a čtyř ložnic. Obývací pokoj je vybaven pohodlným posezením a televizí se satelitním příjmem. Koupelna v přízemí chalupě disponuje vanou a toaletou. V přízemí se dále nachází jedna samostatná toaleta. V patře jsou k dispozici tři koupelny se sprchovými kouty a toaletami.

Zahrada chalupy nabízí posezení s ohništěm.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

CHALUPA PRAMENY ubytování v chalupě

Chalupa Prameny disponuje čtyřmi ložnicemi, které se nacházejí v prvním patře. Ložnice jsou dvou až třílůžkové. Dvě ložnice mají vlastní koupelnu s toaletou. Zbylé dva pokoje mají sdílenou koupelnu s toaletou.

Gastronomie

Pro přípravu vlastní stravy mohou hosté využít plně vybavenou kuchyň, která se nachází v přízemí chalupy. Kuchyň je vybavena lednicí, čtyřmi plotýnkami, troubou a mikrovlnnou troubou.

Okolí chalupy a Prameny

Chalupa Prameny se nachází v srdci Slavkovského lesa, který je ideálním místem pro vaše procházky do přírody či houbaření. Les vás okouzlí nejen svou přírodou, ale i atmosférou a mystickými bájemi a legendami. Milovníci lázeňské architektury a celkové lázní ocení nedaleko vzdálené Mariánské lázně a lázně Kynžvart. Jak v Mariánských, tak lázních Kynžvart se nacházejí golfové hřiště.

Rezervovat ubytování v CHALUPA PRAMENY

Nejbližší ubytování v Pramenech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah