HOTEL U ZLATÝCH NŮŽEK - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Hradčany (32)
  • >>> HOTEL U ZLATÝCH NŮŽEK - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Zlatých nůžek se nachází v centru historické Prahy na Malé Straně.

Leží pouhých 30 m od Karlova mostu v klidné lokalitě na náměstí Na Kampě. V pěší dostupnosti od hotelu naleznete všechny architektonické skvosty Prahy jako Pražský hrad, Národní divadlo, chrám sv. Mikuláše, Pražské jezulátko nebo Staroměstské náměstí.
Historie 4* hotelu U Zlatých nůžek
Původně renesanční budova z roku 1586, která byla počátkem 19. století přestavena do současné klasicistní podoby podle plánů českého stavitele italského původu Ignáce Palliardiho (spoluautora Lobkoviczkého paláce), patří k nejstarším stavbám na ostrově Kampa.

HOTEL U ZLATÝCH NŮŽEK ubytování v hotelu

Ubytujte se v jednom z našich 10-ti zcela nových pokojů.

Každý pokoj je vybaven: individuálně kontrolovaná klimatizace, manželská postel, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, kabelová LCD TV, telefon s přímou volbou, elektronický zámkový systém, mini-bar, Wi-Fi internet, trezor, hotelová...

Gastronomie

Restaurace U Zlatých nůžek

Tradiční malostranská restaurace U Zlatých nůžek se nachází jen pár kroků od Karlova mostu, v klidné lokalitě ostrova Kampa. Nabízí příjemné a diskrétní posezení v samém centru Prahy, v letních měsících s venkovní zahrádkou pro 64 osob, s překrásným výhledem na Karlův most a na náměstí Na Kampě.
Tradiční česká kuchyně, pestrá nabídka moravských vín

kapacita restaurace 25 osob restaurace je nekuřácká v letních měsících otevřena venkovní terasa pro 64 osob s výhledem na Karlův most nabídka denních menu za zvýhodněné ceny pro ubytované hosty sleva 10% do restaurace možnost parkování přímo u restaurace s parkovací kartou, prosíme o rezervaci předem

Pronájem restaurace - rodinné oslavy
Vzhledem ke kapacitě restaurace (25 osob) je možné celý prostor rezervovat jen pro Vás a Vaše nejbližší. Prostory restaurace jsou vhodné pro pořádání rodinných oslav jako jsou svatby, promoce, narozeniny, výročí a jiné společenské události.
Rádi pro Vás připravíme občerstvení dle Vašich představ.
Pro rezervace volejte tel.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ZLATÝCH NŮŽEK - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah