PENZION KOBYLNICE - Lipno nad Vltavou

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kobylnice nabízí ubytování s výhledem na Lipno.

Penzion Kobylnice se nachází v blízkosti lesa a zároveň Lipenské přehrady a poskytuje ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích s terasou. Velká travnatá plocha je ideálním místem pro dětské radovánky. Součástí penzionu je restaurace. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION KOBYLNICE ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 9 pokojů - 3× dvoulůžkový, 3× třílůžkový, 1× čtyřlůžkový, 1× pětilůžkový a1× šestilůžkový. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, jsou vybaveny lednicí, TV, wifi připojením k internetu a je z nich přmý vstup na terasu s výhledem na Lipno. Dále se můžete ubytovat v šestilůžkové samostatné chatce s koupelnou a kuchyňským koutem.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani nebo polopenzi. Součástí penzionu je vlastní restaurace s výbornou domácí kuchyní.

Okolí pensionu a Lipno nad Vltavou

Penzion je situován na břehu Lipenské přehrady, která je oblíbeným cílem turistů jak v letních, tak v zimních měsících. O turistické a cyklistické trasy zde není nouze, stejně jako o možnost aktivního odpočinku při hraní tenisu, volejbalu či minigolfu. Najdete zde jak krytý bazén, aquapark, tak i pláže přímo u přehrady. Zakoupit si můžete také rybářskou povolenku. V zimní sezóně jsou zde v provozu lyžařské areály.

Rezervovat ubytování v PENZION KOBYLNICE - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah