SPORT VILLA HOFMANN – FITNESS & TENIS - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Sport Villa Hofmann – Fitness & Tenis nabízí luxusní ubytování a spoustu sportovního vyžití v Karlových Varech. Využít můžete fitness centra, sportovní haly, squashových kurtů nebo tenisových kurtů. Nechybí ani lezecká stěna a možnost zapůjčení kol. Samotná villa svým hostům nabízí ubytování v komfortně zařízených pokojích, sdílenou kuchyň a zahradu.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

SPORT VILLA HOFMANN – FITNESS & TENIS ubytování v pensionu

Hosté se mohou ubytovat v jedno až třílůžkových pokojích. Nechybí ani čtyřlůžkový rodinný pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s vanou a toaletou, televizí, minibarem a pracovním stolem.

Gastronomie

Hosté mají pro přípravu vlastní stravy k dispozici sdílenou plně vybavenou kuchyň.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Krajské město Karlovy Vary je známe díky svému lázeňství a léčivým pramenům, kterých zde není málo. Při procházce centrem narazíte hned na několik kolonád, kde dle mého názoru je nejmajestátnější Mlýnská kolonáda, nad kterou se nachází i menší vyhlídka. Dále kolonády Tržní, Zámecká, Sadová či Vřídelní. Historických památek je zde též mnoho od kapliček a kostelů po historické budovy lázní a jiné. Při procházce centrem narazíte např. na kostel sv. Máří Magdalény, zámeckou věž nebo sloup se sousoším Nejsvětější Trojice. Za návštěvu též stojí Karlovarská Becherovka či moderní hotelový komplex Thermal, kde se každoročně pořádá filmový festival. Vyhlídek a rozhleden zde též naleznete mnoho a nabídnou nádherná panoramata jak na historickou část města, tak na tu novější a okolí.

Rezervovat ubytování v SPORT VILLA HOFMANN – FITNESS & TENIS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah