APARTMENTS 39 WENCESLAS SQUARE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> APARTMENTS 39 WENCESLAS SQUARE - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartments 39 Wenseslas Square se nacházejí v samém centru Prahy, v blízkosti Václavského náměstí.

Apartments 39 Wenseslas Square jsou situovány v centru Prahy s dobrou dostupností mnoha pražských památek. Ubytování je poskytováno v prostorných plně vybavených apartmánech s vlastní koupelnou. Parkování za poplatek na přilehlém místě. Wifi připojení k internetu samozřejmostí.

APARTMENTS 39 WENCESLAS SQUARE ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 4 apartmány (2× čtyřlůžkový a 2× šestilůžkový, jeden s možností přistýlky). Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem s varnou deskou, lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a kávovarem. K dispozici je také kabelová TV s plochou obrazovkou, psací stůl, trezor, bezplatné WiFi. Koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem a pračkou se sušičkou.

Recepce

Apartmány se nachází na Václavském náměstí 39, Praha 1 (vchod je umístěn mezi Ristorante Italiano Buschetto a Restaurant Café Svatého Václava). Sdělte nám prosím Váš předpokládaný čas příjezdu, abychom se mohli domluvit na předání klíčů. V BUDOVĚ SE NENACHÁZÍ STÁLA RECEPČNÍ SLUŽBA. Platba je možná v hotovosti či kreditní kartou v den příjezdu. Při příjezdu žádáme kauci ve výši 200, -EUR, tato kauce je vratná při odjezdu, je-li apartmán vrácen v dobrém stavu. Prosím věnujte pozornost níže uvedeným informacím: Check in: 15:00 - 19:00 hod. Vzhledem k tomu, že v budově není recepce, check in na adrese Václavské náměstí 39, je možný pouze po předchozí domluvě. Je však možné si vyzvednout klíče 24 hodin denně v naší centále hotelu Ventana Prague, Štupartská ul. 2, Praha 1. Požadujete-li parkovací místo, více informací najdete na: . V den odjezdu bychom Vás požádali opustit apartmán nejpozději do 10:00 ráno. V případě Vašeho pozdějšího odjezdu si lze uschovat zavazadla na Hotelu Ventana Prague, Štupartská ul. 2, 110 00 Praha 1. Další informace mohou být poskytnuty prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky. Email kontakt: Telefon Mobil

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V bezprostřední blízkosti apartmánů je bezpočet obchodů, restaurací i kaváren.

Okolí apartmánu a Praha

Apartmány se nacházejí v samém centru Prahy s dobrou dostupností mnoha památek, jako je Václavské náměstí, Národní muzeum, Staroměstské náměstí s Pražským orlojem a mnoha dalších. V okolí najdete spoustu restaurací, kaváren, obchodů, navštívit můžete divadla, muzea, či si zajít na koncert.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS 39 WENCESLAS SQUARE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah