DOMOV MLÁDEŽE – UBYTOVÁNÍ SOKOLOV

Více o pensionu

Popis ubytování

Domov mládeže v Sokolově nabízí komfortní ubytování pro služební cesty, sportovce i turisty. Poskytujeme ubytování ve 2-pokojových buňkách (pro 1 až 4 osoby) s vlastním sociálním zařízením (WC + sprcha). K dispozici je vybavená kuchyňka a společenská místnost s TV. Ubytování je vhodné i pro větší skupiny.

Kuchyňka K dispozici je vybavená kuchyňka pro hosty: sporák, chladnička, mikrovlnka, varná konvice a další kuchyňské příslušenství (nádobí, čisticí prostředky). Čaj a káva je k dispozici všem ubytovaným ZDARMA po celý den. Snídaně nepodáváme. Parkování Parkování je možné na veřejném parkovišti přes silnici naproti budově. WiFi Bezdrátového připojení k internetu ZDARMA. Výtah Pokoje se nachází v 7. NP v budově s výtahem. Stravování Pro každodenní stravování v týdnu doporučujeme pro obědy a snídaně jídelnu Krufin (Vítězná 2201, 356 01 Sokolov). V těsném okolí ubytování (do 300m) se nachází mnoho kvalitních restaurací a kaváren (Dole v dole, Restaurace Actus, Steak Bar George, Cukrárna Plas, Ateliér café, a mnoho dalších)

DOMOV MLÁDEŽE – UBYTOVÁNÍ SOKOLOV ubytování v pensionu

Počet pokojů: 14 a více | Celkový počet lůžek: 28 a více Ložní prádlo a ručníky na každém pokoji Struktura pokojů: 2-pokojové buňky pro 4 osoby Předsíňka, dvě ložnice (2× jednolůžko + 2× jednolůžko) Sociální zařízení pro tyto 2 pokoje (sprchový kout, umyvadlo, WC) Interiéry a pokoje jsou po kompletní rekonstrukci

Rezervovat ubytování v DOMOV MLÁDEŽE – UBYTOVÁNÍ SOKOLOV

Nejbližší ubytování v Sokolově a okolí

Ubytování Sokolov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah