CITY STUDIO APARTMENTS - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> CITY STUDIO APARTMENTS - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

City Studio Apartments – tyto stylová a kompletně vybavená studia a apartmány najdete ve zrekonstruovaném historickém domě nedaleko vibrujícího Václavského náměstí či Hlavního nádraží. Nabízí skvělou výchozí pozici k objevování historického centra města rozléhajícího se jen několik málo minut pěší vzdálenosti od domu. Naší vizitkou je zářivá čistota, komfort, profesionální a vstřícný personál k dispozici naším hostům.

City Studio Apartments nabízí moderní, nově zrekonstruovaná studia a apartmány pro 2 až 4 osoby.

CITY STUDIO APARTMENTS ubytování v apartmánu

Vybírat můžete ze 2 až 4 lůžkových studií a apartmánů velmi příjemně vybavených.

Studio tvoří prostor s kuchyňkou, jídelním stolem, lůžky s povlečením i ručníky, koupelna se sprchovým koutem a WC. Apartmán pak disponuje navíc další samostatnou ložnicí se 2 lůžky.

Všechny prostory jsou vybaveny připojením k Wi-Fi.

Recepce

Pondělí - neděle: 9 hod. -22hod.

Gastronomie

Pokud dáte přednost přípravě jídla v apartmánů před některou z oblíbených restaurací např. v blízké Hybernské ulici, počítejte se zařízeným kuchyňským koutem – je tady k dispozici malá lednice, indukční varná deska, nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice či toaster, kávovar se zásoby kávy či čaje.

Každopádně náš doporučený výběr restaurací v Hybernské ulici na rohu od apartmánů bude restaurace Potrefená husa, s polední nabídkou české kuchyně z vždy čerstvých surovin, Hybernia, s prostornou zahradou v atriu či restaurace Červený Jelen, kde připraví pro Vás na nej grilu různé speciality či steaky.

Okolí apartmánu a Praha

Také právě lokalita ubytování je našimi hosty vysoce hodnocena. K náměstí Republiky s překrásným secesním Obecním domem je to od nás 9 min. chůze (800 m) nebo na Staroměstské náměstí 15 min (1,3 km).

Rezervovat ubytování v CITY STUDIO APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah