PENZION ALEX - Benecko

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Alex leží v západních Krkonoších v obci Benecko a nabízí příjemné ubytování.

Penzion Alex nabízí ubytování v osmi čtyřlůžkových pokojích. Ve společenské místnosti (jídelně) mají všichni hosté k dispozici TV, Wi-Fi připojení k internetu je k dispozici v celém penzionu. Součástí ubytování je i bar celodenním provozem. V patře je dětský koutek s televizí a posezením pro rodiče. Prostorná zahrada je v letních měsících jako stvrořená k odpočinku či šálku dobré kávy. Malé hosty jistě potěší dětské hřiště s prolézačkami a trampolínu. Večer je možné využít posezení v pergole s grilováním, uzením, smažením specialit našeho pana domácího. Parkoviště je pro hosty penzionu zdarma. Při rezervaci nutno uvést počet aut, kterými hosté dorazí.

NA LYŽÍCH Z CHALUPY PŘÍMO NA SJEZDOVKU I ZPĚT

PENZION ALEX ubytování v pensionu

Ubytování je zajištěno v osmi čtyřlůžkových pokojích. Pět pokojů má vlastní sociální zařízení na pokoji a tři pokoje mají každý svoje externí sociální zařízení, které se nachází na chodbě. Celková kapacita penzionu je 34 lůžek.

Gastronomie

Penzion nabízí možnost polopenze a to téměř po celý rok. Možná je i minutková kuchyň - po vydání večeří, cca od 19 hodin. Pro hosty je v penzionu připravována domácí kuchyni jako od babičky. Ochutnáte i domácí marmelády, sýry, moučníky a spoustu dalších dobrot.

Okolí pensionu a Benecko

Obec Benecko leží v západních Krkonoších. Výhodou proti střediskům jako je Harrachov, Špindlerův Mlýn nebo Pec pod Sněžkou, která leží v údolí, je vrcholová poloha rekreačního centra. Jihozápadní orientace zajišťuje v jasných dnech dostatek slunce a proudění vzduchu zbavuje ovzduší škodlivých nečistot. Svahy, lesy a louky nabízejí vynikající možnosti k lyžování, turistice, sběru plodů a k rekreaci. Obec se nachází ze dvou třetin v 3. zóně Krkonošského národního parku, obytné části jsou v ochranném pásmu. Je výhodným východiskem pro horské tůry na hřebeny Krkonoš. Návštěvník se může obdivovat dalekým výhledům ze svahů Žalého a toulat se po zajímavých oblastech Benecka, Horních a Dolních Štěpanic nebo Mrklova, případně navštívit 2 km od hranic obce vzdálené město Jilemnici nebo 3 km vzdálené Vrchlabí.

Rezervovat ubytování v PENZION ALEX - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 

  • APARTMÁNY BENECKOAPARTMÁNY BENECKO - 0.8 km
    • ubytování v apartmánu za 1750 Kč
    • apartmán nabízí levné pobytové balíčky

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah