ITALSKA ONE APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Italska One je kompletně zrekonstruovaný a nově zařízený byt, jen 8 minut chůze od Václavského náměstí.

Pokud chcete být v centru města a dáváte přednost vyšší kvalitě ubytování, náš apartmán je zde pro vás. Tento dvoupokojový apartmán je vhodný až pro 5 osob. Pokoje jsou oddělené a velmi prostorné, obě ložnice mají úložný prostor. V obývacím pokoji s pohovkou a velkou obrazovkou je také kancelářský stůl se židlí. Dominantou bytu je nová plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči a kuchyňským náčiním vhodná pro jednoduchou snídani nebo luxusní večeře. Byt byl vybaven s důrazem na spokojenost a pohodlí hostů. Vše, co potřebujete pro spokojený pobyt v Praze. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 45€ není v ceně ubytování.

ITALSKA ONE APARTMENT ubytování v apartmánu

Tento dvoupokojový apartmán je vhodný až pro 5 osob. Pokoje jsou oddělené a velmi prostorné, obě ložnice mají úložný prostor. V obývacím pokoji s pohovkou a velkou obrazovkou je také kancelářský stůl se židlí. Dominantou bytu je nová plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči a kuchyňským náčiním vhodná pro jednoduchou snídani nebo luxusní večeře. Byt byl vybaven s důrazem na spokojenost a pohodlí hostů.

Gastronomie

Dominantou bytu je nová plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči a kuchyňským náčiním vhodná pro jednoduchou snídani nebo luxusní večeře. Pokud by se Vám zachtělo do restaurace, baru nebo kavárny je zde hned několik blízkých možností ze kterých vybírat.

Okolí apartmánu a Praha

Apartmán Italska One je kompletně zrekonstruovaný a nově zařízený byt, jen 8 minut chůze od Václavského náměstí, takže se za chvilku dostanete k hlavním oblíbeným Pražským památkám.

Rezervovat ubytování v ITALSKA ONE APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah