BUTCH APARTMENT - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> BUTCH APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Butch je prostorný a nově zrekonstruovaný, zařízený byt přímo v centru Prahy.

Tento světlý apartmán se skládá z jedné ložnice s manželskou postelí a jednolůžkovou rozkládací pohovkou a další ložnici s manželskou postelí. V koupelně je sprchový kout a WC s bidetem. Velká kuchyně nabízí veškeré vybavení. Byt se nachází ve druhém patře budovy s výtahem. Poloha apartmánu je opravdu jedinečná - Václavské náměstí je vzdálené 5 minut chůze, zde můžete začít prohlídku historického centra Prahy a projít si třeba Královskou cestu. Pokud se vydáte západním směrem, během pěti minut dojdete na vyhlášenou pražskou Náplavku. Okolí bytu nabízí rozmanité restaurace, kavárny, bary a další zábavu, to nejlepší, co Praha může nabídnout. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 40 € není v ceně ubytování.

BUTCH APARTMENT ubytování v hotelu

Tento světlý apartmán se skládá z jedné ložnice s manželskou postelí a jednolůžkovou rozkládací pohovkou a další ložnici s manželskou postelí. V koupelně je sprchový kout a WC s bidetem. Velká kuchyně nabízí veškeré vybavení. Byt se nachází ve druhém patře budovy s výtahem.

Gastronomie

Velká kuchyně nabízí veškeré vybavení. Kdyby se Vám zachtělo zajít do restaurace, je tu možnost hned u několik blízkých.

Okolí hotelu a Praha

Poloha apartmánu je opravdu jedinečná - Václavské náměstí je vzdálené 5 minut chůze, zde můžete začít prohlídku historického centra Prahy a projít si třeba Královskou cestu. Pokud se vydáte západním směrem, během pěti minut dojdete na vyhlášenou pražskou Náplavku. Okolí bytu nabízí rozmanité restaurace, kavárny, bary a další zábavu, to nejlepší, co Praha může nabídnout.

Rezervovat ubytování v BUTCH APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah