B.O.B. APARTMENT - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> B.O.B. APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán B. O. B. je prostorný, plně zařízený mezonetový apartmán v centru Prahy, vhodný až pro 4 osoby. Apartmán se nachází v šestém patře budovy s výtahem a je ideální pro rodinu s dětmi či partu přátel.

Apartmán se nachází v šestém patře budovy s výtahem a je ideální pro rodinu s dětmi či partu přátel. V přízemí naleznete obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohodlnou pohovkou, na chodbě je umístěno samostatné WC. V prvním patře se nachází ložnice s manželskou postelí a palandou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC. Pokud byste rádi menší procházku nebo kávu v okolí máte možnost posezení v jednom z mnoha barů či kaváren. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 35 € není v ceně ubytování.

B.O.B. APARTMENT ubytování v hotelu

V přízemí naleznete obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohodlnou pohovkou, na chodbě je umístěno samostatné WC. V prvním patře se nachází ložnice s manželskou postelí a palandou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Možností je vaření ve své kuchyni v apartmánu nebo několik restaurací v blízkém okolí.

Okolí hotelu a Praha

Poloha apartmánu je opravdu jedinečná - během pár minut chůze se dostanete na Staroměstské náměstí, které je součástí historického centra Prahy.

Rezervovat ubytování v B.O.B. APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah