RED APARTMENT - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Red Apartment nabízí velmi příjemné ubytování v blízkosti historického centra Brna (10 minut autem či hromadnou dopravou).

Hosté se zde mohou ubytovat v plně vybaveném třílůžkovém apartmánu. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily mohou hosté parkovat před domem v ulici.

RED APARTMENT ubytování v apartmánu

Krásný, útulný byt, určený pro 3 osoby v blízkosti centra Brna (10minut hromadnou dopravou či autem), který se skládá z malé předsíně, prostorného obývacího pokoje který je zároveň ložnicí. K prostorům které můžete využívat patří i prostorná terasa pro relaxaci. V bytě se nachází veškeré potřebné vybavení. Velká pohodlná postel, rozkládací sedačka pro spánek i odpočinek. Vybavená nová kuchyně a čistá koupelna s vanou a záchodem. Veškeré vybavení co v bytě najdete je připraveno jen a jen pro vás. (Mikrovlnná trouba, vybavení pro vaření, pračka, fén a další). Dále pro vás připravuji bonusy na léto v podobě grilu, slunečníků a lehátek na mou prostornou terasu. Budu rád pokud si pobyt v Brně a v mém apartmánu naplno užijete. V bytě se nachází plno prospektů a průvodců kteří vám s tímto doufám pomohou. Nicméně, pokud budu mít čas, moc rád vás Brnem provedu osobně či za doprovodu mé přítelkyně. Samozřejmostí je, komunikace na nejrůznější témata a otázky ať už osobně či pomocí mého telefonu. Při příjezdu na vás bude čekat čerstvý čaj či limonáda a malá pochoutka k zakousnutí. V kuchyni naleznete kávu a čaj aby vaše rána začínala přesně tak jak je máte rádi. Byt se nachází v těsné blízkosti centra Brna. Do centra se pohodlně dostanete autem (5minut), městskou hromadnou dopravou (10 minut), nebo i pěšky (cca 15minut). Kolem apartmánu se nachází prostorná neplacená parkoviště kde v pohodě zaparkujete. Problém nebudete mít ani v případě pokud dojedete vlakem nebo autobusem, z nádraží se pohodlně dostanete skoro až k apartmánu městkou hromadnou dopravou. V těsné blízkosti apartmánu je spousta historických památek a zajímavostí které stojí za návštěvu, jen tak pro příklad pár těch nejzajímavějších – Katedrála sv. Petra a Pavla, Hrad Špilberk, Stará radnice se šikmou věžičkou a mnohé další.

Rezervovat ubytování v RED APARTMENT - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah