APARTMÁNY SPESSART - Chomutov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Apartmány Spessart nabízí krátkodobé i dlouhodobé ubytování v plně vybavených apartmánech na okraji města ve velmi klidné lokalitě v Chomutově.

Apartmány Spessart jsou situovány ve velmi klidné a pěkné lokalitě, která již svým názvem, Zátiší, toto místo přesně vystihuje. Prostory jsou vhodné k ubytování a relaxaci, ale také k obchodním schůzkám či firemním prezentacím. Samozřejmostí je zde privátní parkoviště střežené kamerovým systémem. Hostům jsou během jejich pobytu k dispozici relaxační prostory, sauna s meditační odpočívárnou ze solných kamenů, domácí fitness centrum a společenská místnost s velkou LCD obrazovkou. Standardem je pravidelný úklid pokojů, praní a výměna ručníků, ložního prádla s důrazem na zvýšená hygienická opatření. Připojení k internetu je dostupné v celé budově, prostřednictvím bezdrátové sítě Wi - fi, zdarma.

APARTMÁNY SPESSART ubytování v aparthotelu

Každý apartmán je specifický svým vzhledem, avšak design zůstává stejný. Všechny apartmány disponují vlastní koupelnou, WC, kuchyňským koutem s minilednicí, indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, kuchyňským vybavením, dále jsou zařízeny kvalitním nábytkem a vybaveny bezplatným Wi-Fi a satelitní TV.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY SPESSART - Chomutov

Nejbližší ubytování v Chomutově a okolí

Ubytování Chomutov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah