MASARYKOVA CHATA NA BESKYDĚ - Bílá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Dovolená s nejkrásnějším výhledem na Lysou horu v Beskydech!

Horská chata v Moravskoslezských Beskydech má ideálnípolohu, pouhých 1,5 km od rozcestí Bumbálka a přímo na hranici České republikya Slovenska. Její poloha nabízí snadný přístup do přírody a k outdoorovýmaktivitám. Chatu obklopuje krásná turistická stezka Beskydská magistrála, kteráposkytuje skvělou příležitost pro pěší turisty a milovníky přírody kprozkoumání okolí. Blízkost hor navíc z chaty činí ideální místo procykloturistiku a kempování v teplejších měsících. V zimě se chata stává ideálnízákladnou pro běžecké a sjezdové lyžování na nedalekých svazích. Ať užplánujete rodinnou dovolenou, firemní pobyt nebo školní výlet, Masarykova chatavám poskytne příjemné ubytování v Beskydech a umožní vám vychutnat si krásyzdejší přírody.

Na Masarykově chatě nabízíme řadu pohodlných a dobřevybavených pokojů, které vyhovují potřebám našich hostů. Mezi naše ubytovacímožnosti patří 5 dvoulůžkových pokojů, z nichž každý je vybaven vlastníkoupelnou, což našim hostům zajišťuje soukromí a pohodlí. Kromě toho nabízíme 2prostorné šestilůžkové rodinné pokoje, které mají rovněž vlastní koupelnu. Rodiny tak mohou zůstat pohromadě a užívat si čas v útulném a domáckémprostředí. Pro umocnění celkového zážitku našich hostů se Masarykova chata můžepochlubit vlastní restaurací, kde se podávají vynikající jídla. Dále máme kdispozici společenskou místnost Hodovna, která poskytuje hostům příjemnýprostor pro odpočinek a setkávání se spolucestujícími. A k odpočinku ponáročném dni stráveném poznáváním okolí nabízíme luxusní infrasaunu a finskousaunu, kde mohou hosté načerpat síly a najít dokonalou relaxaci.

MASARYKOVA CHATA NA BESKYDĚ ubytování v chatě

Náš hotel nabízí různé druhy ubytování, které vyhovujípotřebám našich hostů. Ti, kteří se ubytují v našich dvoulůžkových pokojích, simohou vybrat mezi pohodlnou manželskou postelí a oddělenými lůžky. Každýdvoulůžkový pokoj je vybaven zařízením, jako je minibar, dostatek úložnéhoprostoru a čerstvé ručníky. Každý pokoj má navíc vlastní koupelnu se sprchou, toaletou a umyvadlem.

Rodiny, které hledají více prostoru, se mohou rozhodnoutpro naše rodinné pokoje, ve kterých se může ubytovat až šest osob. Rodinnýpokoj se třemi ložnicemi je rozdělen na třílůžkový, dvoulůžkový a jednolůžkovýpokoj, což poskytuje flexibilitu pro různě velké rodiny. Alternativou je nášrodinný pokoj se dvěma ložnicemi a dvěma třílůžkovými pokoji, který je ideálnípro větší rodiny nebo skupiny cestující společně.

Kromě prostornosti a více ložnic mají naše rodinné pokojetaké vlastní koupelnu, oddělené toalety a minibary. Díky tomu si u nás rodinymohou užívat soukromí a pohodlí. Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, naše nabídka pokojů vyhoví vašim specifickým potřebám a preferencím.

Recepce

V našem zařízení se snažímenašim hostům poskytnout bezproblémový a pohodlný zážitek během jejich pobytu. Abychom to zajistili, lze přihlášení (CHECK-IN), odhlášení (CHECK-OUT) a další záležitosti spojené subytováním snadno vyřídit v našem baru/recepci. Náš specializovaný personál jehostům k dispozici od 8 do 20 hodin, aby jim pomohl s jakýmikoli dotazy nebopožadavky. Ať už se jedná o odbavení po dlouhé cestě nebo zajištění dopravy probrzký ranní odjezd, náš tým je zde, aby byl proces co nejhladší. V těchtohodinách mohou hosté očekávat rychlé a efektivní služby, které jim umožnísoustředit se na užívání si pobytu u nás.

Gastronomie

Masarykova chata, známá svoumalebnou polohou a okouzlujícím prostředím, se může pochlubit také vynikajícírestaurací. Díky rozmanitému menu, které uspokojí různé chuťové buňky, si hostémohou dopřát širokou škálu kulinářských požitků. Od vydatných polévek, kterézahřejí na duši, až po místní speciality, které ukazují jedinečné chutě regionu- každý si zde najde něco pro sebe. Pro ty, kteří hledají lehčí varianty neborychlé občerstvení, nabízí restaurace výběr menších pokrmů, které jsou ideálník občerstvení. Jako doplněk k lahodné kuchyni nabízí podnik široký sortimentalkoholických i nealkoholických nápojů. Žádná návštěva Masarykovy chaty bysamozřejmě nebyla úplná bez ochutnání jejich s láskou čepovaného piva, které jeskutečným důkazem jejich odhodlání poskytovat výjimečný gastronomický zážitek.

Okolí chaty a Bílá

Masarykova chata, která se nachází na vrcholu zvanémBeskyd, má historický význam, neboť je jmenovcem Beskyd. Toto malebné místo senachází v nadmořské výšce 900 metrů a nabízí úchvatný výhled. Beskydskámagistrála, která vede podél česko-slovenské hranice, nabízí v Beskydech mnohopříležitostí k poznávání a dobrodružství. Při cestě směrem k obci Bílá narazítena pozoruhodné památky, jako je Maxova přehrada a Lovecký zámeček s úchvatnouoborou. Tento region nabízí návštěvníkům dokonalou kombinaci přírodních krás akulturního dědictví, do kterého se mohou ponořit.

Rezervovat ubytování v MASARYKOVA CHATA NA BESKYDĚ - Bílá

Nejbližší ubytování v Bílé a okolí

Ubytování Bílá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah