APARTMÁNY JOŽÁK - Arnoltice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Jožák nabízí ubytování v prostorných apartmánech v klidné malebné vesnici na pomezí Českého a Saského Švýcarska.

Přijeďte strávit Vaši dovolenou nebo pár dní volna do malebné a klidné vesnice Arnoltice na pomezí Českého a Saského Švýcarska, oblasti neskutečné přírodní krásy plné pískovcových skal, roklin, kaňonů, průzračných říček a nekonečných lesů. V Arnolticích najdete dva obchody, hospodu, poštu a obrovské a udržované hřiště pro děti i dospělé.
Naše apartmány Vám jistě poslouží jako skvělá základna pro objevování tohoto úchvatného kraje. Jsou ideální pro rodiny s dětmi, ale i páry nebo jednotlivce či velké skupiny.

APARTMÁNY JOŽÁK ubytování v apartmánu

Naše apartmány byly dokončeny v roce 2015. Budova svou architekturou patří mezi tradiční domy v regionu Českého Švýcarska, interiér je ovšem zcela moderně a velmi vkusně zařízen tak, aby nabídl, co nejlepší komfort pro strávení Vaší dovolené. Všechny apartmány jsou vybavené vlastní koupelnou s WC, satelitní TV, šatní skříní, jídelním stolem a plně vybavenou kuchyňskou linkou (nádobí, příbory, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, plotýnkový vařič, rychlovarná konvice, digestoř atd.). Celkem u nás najdete 11 apartmánů.

Okolí apartmánu a Arnoltice

Arnoltice se nachází 9 km od Děčína a 6 km od Hřenska, resp. státní hranice s Německem. Nejlépe se k nám dopravíte vlastním autem. Do Arnoltic se dostanete také autobusem č. 432 (směr Labská Stráň) z Děčína, který jezdí každý den v intervalech 1-2 hodiny. Cesta trvá přibližně 25 minut. V turistické sezóně v Arnolticích staví i autobusová linka č. 435 mezi Českou Kamenicí a Schmilkou, SRN, která Vás dopraví do Hřenska za 15 minut. Samozřejmě se k nám dostanete i na kole (je to hodně do kopce) a krásnou procházkou z Děčína podél kaňonu Labe (cca 15 km).
Arnoltice se nachází v samém srdci Českého Švýcarska a Labských pískovců, tato oblast je navíc propojená se Saským Švýcarskem, Českým středohořím a Lužickými horami.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY JOŽÁK - Arnoltice

Nejbližší ubytování v Arnolticích a okolí

Ubytování Arnoltice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah