APARTMÁNY V HISTORICKÉM CENTRU, ZNOJMO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány v historickém centru Znojma nabízí velmi příjemné ubytování na Jižní Moravě.

Apartmány se nacházejí přímo u chrámu sv. Mikuláše, dominanty Znojma. Nabízíme ubytování v prostorných apartmánech 3+kk až pro čtyři osoby, v apartmánu je vždy jeden obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, jídelnou a dvě samostatné ložnice, jedna s manželskou postelí a druhá s rozkládacím gaučem. Samozřejmostí je připojení k WiFi. K parkování jsou k dispozici 3 parkovací místa uvnitř objektu.

APARTMÁNY V HISTORICKÉM CENTRU, ZNOJMO ubytování v apartmánu

Pokoje jsou prostorné, vkusně zařízené s výhledem do údolí řeky Dyje (apartmán 4) nebo na chrám. sv. Mikuláše (apartmán 3). Kuchyň je plně vybavená (lednička s mrazničkou, sporák se sklokeramickou deskou, varná konvice, nádobí. .) Útulný obývací pokoj s televizí. Dvě samostatné ložnice, jedna s manželskou postelí a druhá s rozkládacím gaučem.

Okolí apartmánu a Znojmo

Ubytování se nachází přímo vedle kostelu sv. Mikuláše v samém centru historockého centra Znojma na Mikulášském náměstí. Toto místo je ideální jako výchozí bod k procházkám po okolí. Doporučuji navštívit kostel sv. Mikuláše s vyhlídkou, Jižní přístupovou cestu kolem znojemského pivovaru až k Rotundě sv. Kateřiny a Znojemskému hradu. Nebo se jen tak projděte romantickými uličkami starobylého Znojma. Můžete sejít také do Karolininých sadů, které vás přivedou až k řece Dyji, odkud se můžete vydat kolem řeky nebo třeba do lesa Gránického údoli.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY V HISTORICKÉM CENTRU, ZNOJMO

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah