PENZION U HAJNÝCH - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa U Hajných nabízí příjemné ubytování v Jizerských horách.

Chalupa U Hajných je situována na hranici Jizerských hor a Krkonoš, v Desné. Svým hostům nabízí ubytování ve dvou až šesti lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. Pro hosty je k dispozici také společenská místnost, která slouží ke stravování,   vybavená barem a TV, úschovna lyží a jízdních kol, v letních měsících posezení na zahradě u břehu řeky Bílá Desná a dětské hřiště s klouzačkou. Možnost opékání buřtů, grilování.   Penzion je vhodný také pro firemní akce a svatby. Parkování přímo u chalupy. Wifi připojení k internetu v celém objektu zdarma.

PENZION U HAJNÝCH ubytování v chalupě

K ubytování je připraveno 8 pokojů - dvoulůžkové, čtyřlůžkové, pětilůžkový a šestilůžkový (rodinné). Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, rodinné pokoje mají koupelnu společnou (vždy 2 pokoje na jednu koupelnu).  

Gastronomie

V ceně ubytování je polopenze.

Okolí chalupy a Desná

Penzion se nachází na hranici Jizerských hor a Krkonoš, je tedy ideálním výchozím bodem pro výlety, ať už pešky, na kole nebo autem. Tipů na výlety je zde mnoho. Jedním z nich je Protržená Přehrada. V zimních měsících je v okolí v provozu několik lyžařských areálů, například Tanvaldský Špičák, nebo Černá Říčka. Chalupa leží pár metrů od Jizerské magistrále, kterou rádi využívají běžkaři. Zajet můžete také do Jablonce nad Nisou nebo Liberce, můžete navštívit aquapark, zoologickou zahradu nebo Ještěd.

Rezervovat ubytování v PENZION U HAJNÝCH - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah