PENZION WALDSTEINOVO ZÁTIŠÍ - Svatoslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází na samotě Českomoravské vrchoviny, severozápadně od Třebíče. Nabízí klidné ubytování v soukromí, vhodné pro celoroční pobyt uprostřed přírody. Areál poskytuje dostatek prostoru pro všechny, kteří hledají pohodu a klid, chtějí zrelaxovat a načerpat energii.

Penzion Waldsteinovo Zátiší leží severozápadně od Třebíče, mezi obcemi Svatoslav a Radošov. Kousek od dálnice D1 Velké Meziříčí /Exit Měřín. Stojí na samotě u krásného rybníka, který nabízí možnost nejen koupání, ale také projížděk na loďkách a rybolovu. K rybníku patří přístupný ostrůvek s možností grilování. Dále vám můžeme zajistit poplatkový lov zvěře, nebo možnost sportovní střelby. Díky své poloze nabízí naprosté soukromí a klid. Máte možnost pronajmout si celý objekt a zajistit si tak plnou samotu... úplné odříznutí od světa. V současné době nabízíme devět různě zařízených a vybavených pokojů a šest podsadových stanů u rybníka. Návštěvníci mohou svůj čas trávit i aktivně, možnost turistiky, cykloturistiky, procházek i s holemi nordic walking.

PENZION WALDSTEINOVO ZÁTIŠÍ ubytování v pensionu

Nabízíme tři pokoje dvoulůžkové, vybavené historickým nábytkem, součástí pokoje je vždy: TV, sprcha, fén, wc, minilednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a set na kávu a čaj. Jeden dvoulůžkový pokoj vybavený historickým nábytkem s oddělenými lůžky, umyvadlem. Bez sociálního zařízení, které je na chodbě před pokojem. Dva rodinné apartmány se samosatně stojícím gaučem, který po rozložení slouží jako plnohodnotná přistýlka, pro jednu dospělou osobu, nebo dvě děti do deseti let. Součástí apartmánu je oddělená ložnice s manželskou postelí, dále koupelna se sprchovým koutem, vanou, wc a fénem, plně vybavená kuchyňská linka veškerým nádobím, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, varná deska. Jídelní stůl se čtyřmi židlemi, stolek, TV, věšáková stěna a sušák na prádlo. Dva třílůžkové pokoje, se samostatně stojícími postelemi, jídelním stolem, třemi židlemi, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a věšákovou stěnou. Bez sociálního zařízení a sprchy, to je k dispozici na patře i s plně vybavenou kuchyňkou. Tři dvoulůžkové pokoje vybavené historickým nábytkem, TV, koupelnou se sprchou a fénem, mini lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, set na kávu a čaj. Apartmán s historickým nábytkem, v ložnici - manželská postel a zrcadlová skříňka. V obývací části - skříně, posezení se stolkem, TV, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, set na kávu a čaj. Koupelna vybavena sprchovým koutem, wc, fén. Na všech pokojích k dispozici ručníky, bezplatné WiFi připojení k internetu. Dále nabízíme šest podsadových stanů u rybníka pro rybáře nebo milovníky přírody. K ubytování ve stanu nutné jsou vlastní lůžkoviny, k dispozici je suché WC a solární sprcha, možnost využití grilu, pitná voda k dispozici v kanystru. Parkování zdarma v uzavřených prostorách objektu. Všechny pokoje i prostory penzionu jsou nekuřácké. ​ Ceny uvedeny za pokoj / noc. Přistýlka / 1 osoba 845 Kč / 35 Euro. Dítě do dvou let, na pokoji bez nároku na lůžko, ZDARMA. Pes (na dotaz!), pouze na pokoji č 2:15 0 Kč / noc. Cena za ubytování zahrnuje snídani, která je podávána dle obsazenosti formou bufetu nebo servírovaná. Po domluvě možnost objednání obědů a večeří za poplatek. Jsme plátci DPH.

Recepce

Pondělí - neděle 08:00 - 20:00

Gastronomie

Snídaně v ceně pobytu, dle obsazenosti, formou bufetu, nebo servírované-výběr ze snídaňového lístku. Možnost zakoupení večeří. Možnost zajištění kompletního cateringu pro větší akce.

Okolí pensionu a Svatoslav

Přestože se penzion Waldsteinovo Zátiší nachází na klidném místě, nudit se zde rozhodně nebudete. Ať už preferujete klid a procházky nebo si přejete příjemné ubytování s možností aktiviního vyžití. Rádi Vám dáme tipy na výlety v blízkém i vzdálenějším okolí. cyklovýlety, turistika, nordic walking Třebíč (20 km) - památky UNESCO, aquapark Laguna, tenisové kurty, Hvězdárna, Labyrint - rodinný a zábavný park, Rozhledna na Pekelném kopci (Mastník u Třebíče), Středověká osada Mstěnice u Hrotovic, Adventure minigolf Střítež, Mohelenská Hadcová step, Rozhledna Mařenka (Rokytnice nad Rokytnou), Dalešice-pivovar Postřižiny, Zámek Vranov nad Dyjí, Hrad Bítov, Vranovská pláž atd. ​​ Jihlava (27 km) - ZOO, aquapark, golf, Strašidelné bludiště, Jihlavské podzemí, Kino CineStar, Čeřínek-přírodní park a naučná stezka, Křemešník-poutní kostel, léčivá studánka, Příseka-muzeum autíček, Rokštejn-zřícenina gotického hradu, historická Telč, Hrad Roštejn u Telče, Westernové městečko Stonetown. Cyklostezka z Jihlavy do Raabs an der Thaya- Rakousko atd- Luka nad Jihlavou (16 km) - lyžování Jalovec (14 km) - lyžování dálnice D1 - Velké Meziříčí - Měřín

Rezervovat ubytování v PENZION WALDSTEINOVO ZÁTIŠÍ - Svatoslav

Nejbližší ubytování Svatoslav a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah