PENZION JAKO DOMA - Kyjov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jako Doma se nachází v jihomoravském Kyjově, na okraji města, přímo u cyklostezky, nad vinnými sklípky. Kyjov je centrem regionu vinařství, gastronomie, folkoru, cyklostezek a památek.

Penzion se nachází v rozlehlé a krásně udržované zahradě, kde si každý najde své oblíbené místo. Hostům je k dispozici moderní vyhřívaný bazén (8×3 ,5 m, hl. 1,5 m) s dostatkem relaxačních ploch a lehátek s venkovní sprchou a občerstvovacím koutkem. Rodiny s malými dětmi ocení malé dětské hřiště (prolézačky, pískoviště…). Sportovně založení hosté mohou využít ping-pong nebo ruské kuželky. K relaxaci slouží posezení pod pergolou, venkovní ohniště s lavičkami, posezení pod přístřeškem s plynovým grilem a posezení na terase. Součástí penzionu je i tradiční vinný sklípek, který mohou klienti během pobytu využít. Pohodlné parkování je zajištěno vyhrazenými místy uvnitř objektu s kamerovým dozorem. Celý areál je pokryt kvalitním signálem WIFI.

Tento moderně vystavěný a rekonstruovaný penzion nabízí své nadstandardní a detailně promyšlené služby jen v 5 ubytovacích jednotkách, tak aby byl zajištěn kvalitní servis, soukromí a pohodlí všech hostů.

Zkrátka rodinný penzion, kde se opravdu budete cítit jako doma.

PENZION JAKO DOMA ubytování v pensionu

Ubytování v penzionu se skládá z pěti ubytovacích jednotek odpovídajících standardu **** Penzionu. Tři samostatné bungalovy s vlastními terasami, jeden apartmán a jeden dvoulůžkový podkrovní pokoj.

Recepce

Recepce je dostupná v sobotu při příjezdech a odjezdech hostů. V průběhu týdne dle obsazenosti penzionu. V případě nepřítomnosti recepčního penzionu, je k dispozici recepce nedalekého Penzion Régio

Okolí pensionu a Kyjov

Kyjov je se svými 12 120 obyvateli největším městem a přirozeným kulturním a správním centrem Kyjovska. Nachází se 40 km jihovýchodně od Brna a 18 km severně od Hodonína. Kyjovem protéká nevelká říčka Kyjovka (zvaná též Stupava). Nejbližší okolí Kyjova má ráz odlesněné pahorkatiny s poli, sady a vinicemi. Jen několik kilometrů západně a severně od města se však zdvíhají výrazně vyšší, zalesněné vrcholky Věteřovské vrchoviny, Ždánického lesa a Chřibů. Součástí Kyjova jsou Netčice, Boršov a Bohuslavice. Od 1. ledna 2003 je Kyjov pověřenou obcí se správní působností pro dalších 41 obcí. Město je členem mikroregionu Babí lom. Kyjov je vedle Strážnice druhým centrem lidové kultury Slovácka, působí zde celá řada muzik a souborů. Zdaleka však nezůstává jen u folklóru. Bohatou nabídku kulturních akcí mohou Kyjovu závidět i mnohem větší a významnější města. Výborná je nabídka služeb v oblasti stravování, rovněž možnosti ubytování a dalších služeb pro turisty jsou největší v celé oblasti. Kyjov je také průmyslovým městem se zajímavou historií. K turistickým cílům patří soubor památek moderní architektury z 1. poloviny 20. století, renesanční radnice a zámeček, řada kostelů a kaplí, vlastivědné muzeum a čtyři galerie. V současné době působí v Kyjově mnoho sportovních organizací a oddílů, městský stadion, několik sportovišť a sportovních hal, letní koupaliště, tenisové kurty vedle letního kina, letiště.

Rezervovat ubytování v PENZION JAKO DOMA - Kyjov

Nejbližší ubytování v Kyjově a okolí

Ubytování Kyjov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah