APARTMÁN TC - Tachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán TC nabízí ubytování v Tachově v prostorách zrekonstruované městské hradební věže.

Apartmán TC se nachází v Tachově a poskytuje ubytování až pro 6 osob v moderně zařízeném apartmánu. Hosté mají vstup také na balkón s pohledem do vnitrobloku. Parkování přímo u apartmánu. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁN TC ubytování v apartmánu

Apartmán se skládá z ložnice s manželskou postelí, dvou samostatných lůžek, v obývacím pokoji je pohodlná rozkládací pohovka, TV s plochou obrazovkou, velký vybavený kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, varnou deskou. K apartmánu patří 2 koupelny se sprchovým koutem a vanou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňskou linku v apartmánu. V okolí se nachází několik restaurací.

Okolí apartmánu a Tachov

V Tachově a okolí se lze věnovat turistice a cyklistice. Za návštěvu stojí Tachovský zámek nebo jedny z nejzachovalejších městských hradeb u nás. Můžete si zajít do krytého bazénu nebo na koupaliště, zahrát si tenis, minigolf nebo bowling. V zimních měsících je zde v provozu lyžařský areál na Vysoké, který je vhodný jak pro začátečníky, tak zkušené lyžaře.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN TC - Tachov

Nejbližší ubytování v Tachově a okolí

Ubytování Tachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah